Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plum plum plum plum

oscilolococinum i wapno w ciąży na przeziębienie można brać???

Polecane posty

Gość plum plum plum plum

tak mozna ale... lepiej udaj się do lekarza. Ja tak się leczyłam w ciąży z małą a potem mała urodziła się z podwyższonym CRP i pediatra powiedział ze to może być skutek niedoleczonej infekcji w ciąży.

Gość wreduszka..
mnie lekarz pozwolił tylko apap :/

a mnie właśnie te kuleczki pod język- to homeopatyczne jest z tego co pamiętam. niby przeszło a okazało się ze jednak nie doleczone. Idź do lekarza nich cię zbada i powie jak leczyć żeby wyleczyć a dziecku nie zaszkodzić.

mnie lekarz pozwolił tylko apap :/ a to dziwne.Przeciwolowych ponoc wogole lykac nie mozna.Kazdy mowi co innego.Jak bylam przeziebino i trzecim miesiacu ciazy to lekarz pozwilil mi lykac rutinoscorbin(ale tylko gora dwie tabletki dziennie).A poznie kolezanka mi mowila,ze to bardzo zle,ze go posluchalam,bo jej lekarz zabronil i nie mozna...kazdy gada co innego.Najlepiej nic wogole nie brac i zdychac:P

Gość ham ster
Oscillolococinum tak jak inne "leki" homeopatyczne nie ma żadnego dzialania, poza dzialaniem autosugestii;) tak wiec jesli uwazasz ze pomaga to bierz bez obaw:classic_cool:

Gość plum plum plum plum
Najgorsze jest że na 27 mam termin porodu a ja jestem osłabiona i przeziębiona .A co z wapnem? nie zaszkodzi?

moim zdaniem nie zaszkodzi, ale najlepiej bys zrobila jakbys zadzwoniła do lekrza pierwszego kontaktu albo nawet ginekologa swojego czy jakiegokolwiek i zapytała o to jakie leki mozna brac w koncówce ciaży.

Gość najlepiej lezec i czekac
mozna,nie ma co świrować z lekarzem bo to smieszne :classic_cool: