Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakusia20

SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ PIĘKNĄ BIAŁĄ W IDEALNYM STANIE

Polecane posty

Gość Kakusia20

Mam do sprzedania suknie ślubną "AIZA" model 2008, cena zakupu 2900zł JESTEM PIERWSZĄ WŁAŚCICIELKĄ, SUKNIA SZYTA NA MIARĘ, W SALONIE SPECJALIZUJĄCYM SIĘ W MODZIE ŚLUBNEJ Kolor śnieżno-biały, wykonana jest z tafty ze zdobieniami wykonanymi z koronki. Suknia posiada tren podpinany, niezbyt długi. Suknia jest na ramiączkach, które są obszyte koronką(możliwość regulacji). Do sukni dołączona jest halka na 2 kołach. W komplecie jest również bolerko wykonane z koronki z rozkloszowanymi rękawami. Rozmiar z metki 40/42. Suknia jest w bardzo dobrym stanie. Jest szyta tak, aby krawcowa mogła ją zmniejszyć lub zwiększyć.Suknia pasuje na wzrost 162 cm + obcas 8 cm. Wymiary: obwód w biuście 92 cm, obwód pasa 2X 39 cm. GRATIS DODAJĘ DIADEM ZDOBIONY CYRKONIAMI WARTOŚCI 110ZŁ + BIAŁE POŃCZOCHY

Gość Kakusia20
SUKNIĘ CHCĘ SPRZEDAĆ ZA 1200 ZŁALE MOZNA SIĘ TARGOWAĆ.

Gość Kakusia20
Jest wystawiona na allegro sa piękne zdięcia. a dla zainteresowanych podaje moje gg 11488430można przysłać adres e-maila a ja wyślę fajne foty

Gość Kakusia20
Ktoś zainteresowany? cena do licytacji moge przesłać foty na e-mail

Gość a3rqw3twt
poda link do allegrows

Gość Lipssss
o jezu przeciez ponczochy napewno są nowe. wiekszosc panien młodych kupuje dwie pary w razie czego. chyba nie myslicie ze babka chce oddac noszone przez cała noc ponczochy. no tak przynajmniej mysle:P

Gość skoro jest wystawiona na
allegro to podaj adres:o

Gość no wlasnieeeeeeeeeeee
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gość Kakusia20
Hej przeprowadzalam się i chwilowo nie miałam neta. POŃCZOCHY OCZYWIŚCIE NOWE MIAŁAM 2 PARY W RAZIE CZEGO:) NUMER AUKCJI NA ALLEGRO 788808407 SERDECZNIE ZAPRASZAM....DODATKOWE ZDIĘCIA WYSYŁAM NA E-MAILA

Gość Kakusia20
Ktoś zainteresowany? a może ma tos namiar na osobe która skupuje suknie ślubne do komisów lub wypozyczalni?????prosze o wpisy:)