Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona bardzo.............

Rosztrzeslam sie cala... jak sie mam uspokoic???? Karmie, wiec alkohol odpada...

Polecane posty

Gość przerazona bardzo.............

Tesciowa zadzwonila do mnie, ze nie moze skontaktowac sie ze swoim synem a moim mezem.... Od 2 godzin nie dobieral telefonu, byl w pracy... Ze mna rozmawial ostatnio jak wsiadal do samochodu, bo w trakcie pracy musial zalatwic prywatna sprawe. Wnerwilam sie na maksa, zwlaszcza ze mialam jakies koszmarne sny dzisiaj.... Za pare minut okazalo sie, ze mial konferencje i nie mogl oddzwonic... Kamien spadl mi z serca, dzieki Bogu nic mezowi sie nie stalo, ale zdenerwowana jestem potwornie, az mi rece z nerwow zdretwialy... Mamy 3 dzieci.... Przerazilam sie potwornie...

wez sobie gorącą kąpiel z dodatkiem jakies zapachowego olejku:):) a jak maz wroci to go mocno przytul:) ja tez tak mam jak moj maz np nie odbeira dlugo telefonu bo jest w pracy dosyc zajety.a ja mam juz 1000 mysli w glowie i najgorsze ze takie z czarnymi scenariuszami

Nie wiem czy karmiac można pic herbatke z melisy, jeli tak to polecam. Chociaz troszeczke Cie uspokoi. Pozdrawiam

oj znam dobrze to uczucie. Szczególnie po tym jak w zeszłym roku nie odbierał... a jak oddzwonił to powiedział, ze miał poważny wypadek- całe auto skasowane bo tir na nie wjechał. Na szczęscie jemu nic się nie stało kilka zadrapań i tyle. Ale od tego czasu jak nie odbiera to potem mam go ochote zabić!!!!!!