Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SCHRONISKO

Kotek/Kotka malopolskie

Polecane posty

Gość SCHRONISKO

Chciałby ktoś adoptować kotka? Szukamy odpoiedzialnych opiekunów, którzy zapewnia im dom i miłośc na kilkanaście lat ich kociego życia!!

Gość mam 3 kotki i to ze
schroniska.Są kochane .Również proszę jeżeli ktoś może niech zaadoptuje.naprawdę warto.Te zwierzaczki potrafią podziękować. Autorko serdecznie pozdrwiam

Gość SCHRONISKO
Zwięrzątka zeschroniska naprawde są wdzieczne. Ciesze się że są ludzie którzy potrafią kochać, i przygarnąć zwierzątka...

Gość SCHRONISKO
lepiej zeby zwierzata umieraly na ulicy?? tak maja dach nad glowa milosc, i szanse na normalny dom

Gość udawana milosc do kotka
ale mieso innych zwierzta pewnie zrą....

Gość SCHRONISKO
oto przyklad obojetnosci ludzkiej, i braku pojecia o zyciu zwierzat w schronisku.Zwierzeta w osatecznosci trafia do schroniska, przewaznie sa w domach tymczasowych. wiec prosze bzdur nie pisac

Tak się składa, że odrabiałem w schronisku pracę społecznie użyteczną (za obalanie browara na ławce) przez 40 godzi więc wiem co tam się dzieje. Np. psy zjadają własne odchody z głodu, szczekają z byle powodu (chałas jest tam niemiłosierny, idzie ogłuchnąć). Co do diety, to jedzą przeterminowane MIĘSO z supermarketów wymieszane z rozgotowanym czerstwym chlebem- takie totalne śmierdzące zakwasem gówno. Tam gdzie były koty nie byłem bo był taki odór, że żygnąłem po zbliżeniu się do pierwszej klatki :o

Gość
blokers powiedz że to nie prawda :(

wiedz że nie wszystkie schroniska takie są, są osoby które opiekuja sie tymi zwierzetami z powolania, poswiecaja olny czas. Poza tym tak jak mowie wiekszosc zwierzat jest w domach tymczasowych.

To co piszę jest prawdą. Nie podam gdzie jest to schronisko ale jest ono finansowane przez Urząd Miasta (na prawach powiatu) i prowadzone przez stowarzyszenie MIŁOŚNIKÓW zwierząt 🖐️

Nie powiem bo gdy zrobiłem foty i zapodałem jej do lokalnej gazety (ukazał się artykuł o tym) to później byłem na 11 przesłuchaniach w różnych instytucjach... a w schronisku jest tak samo jak wcześniej :o

źle mówisz. Niech zlikwiduja domy dziecka. Niech im zabiora dach nad glowa jedzenie wszystko. rozne sa domy dziecka tak jak schronisko.

Sierocińce były nawet w średniowieczu. Nie porównuj do nich schronisk dla zwoierząt. Zwróc też uwagę, że nie ma schronisk dla zwierząt gospodarskich, np. krów, a jakoś nie łażą po ulicach :P

Gość hugybkjhuk
blokers glupoty gadasz, starsznie dziecinny jestes

to nie temat tego topiku tutaj szukamy domów dla zwierzatek, chcesz to sie przyłacz, a jak nie to nie krytykuj idei innych, i dobrych ludzi ktorzy naprawde pomagaja, poswiecaja swoj wolny czas, daja im milosc.

Gość mam kotki ze schroniska
ludzka obojetność :/:/:/

Gość jestes bez serca
jestes bez serca