Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horny girl

podniecic faceta

Polecane posty

Gość horny girl

hey, mam do was pytanie, jestem z chłopakiem 1 miesiąc, jest nam suuuper w łóżku ale czytalam ze podobno bardzo podniecajjace dla facetow jest lizanie jego odbtu. i tu moje pytanie: czy powinnam go spytac czy to lubi badz czy chaciał by sprobowac? a moze od razu bez mowienia przejsc do tej czynnosci? nie chcialabym go urazic, bo wiecie jak to jest z ich dumą, (ze on gejem nie jest itp.) mozecie mi cos doradzic?

Gość fffffffff
a próbowałaś już paluszkami? chyba wtedy widać po jego reakcji czy takie pieszczoty mu pasują czy nie. poza tym miesiąc to w sumie krótko, może z czasem bardziej się poznacie i będziesz wiedziała czy on by to lubił :P

Gość horny girl
myslalam nad tym zeby go tam po prostu podotykac najpierw lekko, ale boje się ze się zrazi. a tego bym nie chciala

Gość ffffffffff
no fakt, trochę ryzyk fizyk, ale w sumie jak nie będzie lubił to chyba zaraz się nie zrazi :P spróbuj, ale stopniowo, jak mówisz, najpierw go dotykaj itd. i będziesz widzieć czy ma ochotę na więcej.

Gość benusik
boże żebym ja miał taką dziewczynę:) ja to uwielbiam

Gość wielbicielka Piotrusia
dziewczyno czego się bać? ...dotknij go tam lekko i zapytaj wprost czy to lubi,jeśli lubi dotyk to najprawdopodobniej będzie lubił też lizanie... przyznam szczerze, nie lizałam tego fragmentu ciała u faceta i ani myślę tego robić,ale zabawy dotykowe (paluszkiem,żeby nie było) jak najbardziej polecam ;)

Gość stara dewotka...
jezdeście łobrzydliwi...a fuuj! :P

nawet gdyby mój facet bardzo tego chciał nie zdecydowałabym się na wylizanie mu tyłka. Może dziwna jestem ale nic z tego!

Gość horny girl
dlaczego nie?? oni nam liża... ja wychodze z takiego zalozenia ze satysfakcja mojego faceta satysfakcjonuje mnie i powiem wam ze jest mi z tym naprawde dobrze. i bynajmniej nie czuje sie jak dziwka czy niewolnica jak pewnie niektorzy beda komentowac, robie to z wlasnej woli, dzieki za rady, i tak zrobie , najpierw go tam lekko podotykam i zobacze reakcje

Gość horny girl
czytalam tez o tym ze w odbycie macie jakis bardzo wrazliwy punkt (jak u kobiety g) ale raczej palca mu wkladac nie bede bo prawdopodobnie po prostu ucieknie ode mnie i uzna ze jestem szalona;d probowaliscie tego kiedys?

jeden z moich partnerów uwielbiał tego rodzaju pieszczoty (palec w pupie i zabawa prostatą) i przyznam,że chętnie mu to robiłam ,ponieważ uwielbiałam jego reakcję na to!

Gość horny girl
no wlasnie o tym mowie tez, ale nie wiem jak mu to zaproponowac i nie wiem czy powinnam

hm,no akurat mój partner poprosił o to sam,ja tylko z ochotą przystałam na tę dość ciekawą propozycję ;)

Gość horny girl
mysle ze nie ma szans aby mój mnie poprosil:/ jest bardzo przeczulony na punkcie gejostwa a jestem pewna ze jak to zrobie to on pomysli ze ja mysle ze ma jakies zapendy gejowskie...