Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParaYa

Komu mniej zalezy na związku, ten ma w nim władzę...

Polecane posty

Gość ParaYa

Smutna prawda, której doświadczam i często się na tym łapie. Taki dziwny mechanizm, który działa u dwojga ludzi. Zgadzacie się z tym,ze któres kocha bardziej??

Gość choholudek
też mi się tak wydaje...bo osoba która kocha bardziej, wtedy cierpi, różne myśli przychodzą do głowy...dołuje się, a ta druga osoba ma po prostu na to wyjebane...

Gość ParaYa
Niestety u mnie potwierdza sie teza z tematu i tak ciekawa opinii innych zapytałam. Oczywiscie nie należy generalizowac,ale mam wrażenie, ze gdy motyle z brzuchów odlecą w wiekszości związków tak się dzieje.

Gość kasiar90
Mysle ze jest napewno cos takiego....bo napewno nie ma takiego zwiazku gdzie ktos kocha po rowno..;/ Napewno jedna z osob jest bardziej zaangazowana niz druga...:( I wtedy zastanawia sie co robi zle...ehhh...:(

Gość ParaYa
Dokladnie tak. W sumie rozwiazanie jest proste, bo nalezałoby zaczac postępować tak jak ten "mniej kochający" no, ale co z tego, bo zrobi się "ja sobie , Ty sobie" czyli bez sensu. Na szczęście mam wielu znajomych, poszerzam ich grono ostatnio coraz bardziej i czuję troche wyrzuty w stosunku do NIEGO, ale cóż mam począć, skoro nie slucha moich próśb.

Gość eksy
u mnie też tak jest, i nawet jeśli w pewnym momencie próbujesz nad tym zapanować to się nie da, a jeśli to przez chwile, bo kochasz jak szalona i nieba byś chciała przychylić, Wydaje mi się że ta druga strona nie zawsze dostrzega że wykorzystuje sytuację itd. ale co robić w takich sytuacjach?

Gość Paraya
Trzeba wyposrodkować, ale znowu jak ktoś już wyzej napisal, sporo uczuć kosztuje to tego kochajacego mocniej :) Mnie się powoli udaje, sa małe sukcesy, poprostu wiecej czasu dla siebie i robic samemu te rzeczy ktorych nie chce partner robic z Tobą, naturalnie wszystko w granicach rozsądku :) Ale u mnie np. szedł bój o wspólne imprezy. on zawsze nigdzie nie wyjdzie, nie chce mu ise, nie ma ubrań itp. więc chodzę sama, widze jednak,że nie pasuje mu to, ale NIE TO NIE.