Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ojabiedna

mam pecha w sprawach sercowych...

Polecane posty

Go艣膰 ojabiedna

co jakiegos poznam to mi nie wychodzi i nawet nie wiem dlaczego 馃槶 i nawet nie ma racjonalnych powodow-dlaczego??? czy ktos moze rzucil na mnie urok? czy nie dane mi jest zaznac szczescia?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jotpegie
wrzu膰 na luz i nie szukaj na si艂e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojabiedna
a czy ja sie chwale??? ja sie zale :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojabiedna
no i takie niewdzieczne osoby jak ty kogos maja-to niesprawiedliwe kochasz kogos,ktos cie kocha -super ale ze jeszcze potrafisz byc niewdzieczna dla innych...wywyzszasz sie swoim szczesciem? uwazaj-bo los ci moze je odebrac

Udost臋pnij ten post

:D:D:D 偶a艂osne... sk膮d wniosek, 偶e jestem niewdzi臋czna? Wydaje mi si臋, 偶e chyba jeszcze nie uko艅czy艂a艣 edukacji w gimnazjum skoro u偶ywasz s艂owa "niewdzi臋czna" nie znaj膮c jego znaczenia. Mo偶e to jest w艂a艣nie pow贸d Twojej samotno艣ci? Widzisz, cz臋sto jest inaczej ni偶 m贸wi膮 kole偶anki w szkole i wi臋kszo艣膰 facet贸w wi膮偶e si臋 raczej z inteligentnymi dziewczynami,nie za艣 z dzie膰mi, kt贸re nie uko艅czy艂y jeszcze edukacji. 呕ycz臋 dobrych wynik贸w w nauce oraz pomy艣lnego zdania egzamin贸w gimnazjalnych, ucz si臋 j. polskiego- to nie boli!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojabiedna
masz racje:( jestem w gimnazjum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojabiedna
:D :D na gimnazjum sie nie zalapalam swojego czasu,dopiero pozniej weszla ustawa jesli chodzi o jezyk polski-nigdy nie mialam problemow ,a wrecz przeciwnie ... wiesz -definicja tego slowa jest bardzo prosta -jesli ty jej nie pojmujesz to przykre wiesz... nie kazdy ma moze iq 130 i zawsze mozna sobie znalezc partnera na podobnym poziomie,ale osoby ,ktore obnosza sie z wlasnym szczesciem i zyczace zle innym sa zazwyczaj bardzo zakompleksione,wiec tylko porazka innych jest w stanie je umocnic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojabiedna
zalosne... skad wnoisek ,ze nie znam znaczenia slowa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojabiedna
dowartosciowuje ci to ,ze ty masz cos czego inny nie maja... to jest dopiero zalosne patrz-ja -nawet ni majac milosci i tak potrafie byc zyczliwa dla innych ,ale to kwestia osobowosci,no coz jak ktos sie urodzil ze sloma w butach ,to ciezko bedzie to wyplenic-jesli by chcial,ale problem w tym ,ze ludzie z przyslowiowa "sloma w butach" sa dumni z tego jacy sa,to tak jak z dresiarzami-mysla ,ze sa fajni :classic_cool:przez to jacy sa ,ze nikt im nie podskoczy ,a tak naprawde sa zalosni

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 my艣l臋 ze kto艣 na mnie rzuci艂 urok. Nie udawa艂o mi si臋 z facetami jak by艂am szczup艂a, nie udawa艂o mi si臋 jak by艂am gruba, nie udawa艂o mi si臋 jak chodzi艂am na solark臋 i i jak chodzi艂am blada, wi臋c od wygl膮du, zadbania, to u mnie nie zale偶y. Charakteru te偶 wrednego nie mam. Wi臋c o co chodzi??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojabiedna
mi wszyscy mowia ze jestm laska ,ze mam zajebista figure ,z charakterem troszke gorzej-mam swoj wady ,ale kazdy je ma i nie takie zolzy(a ja zolza nie jestem ,jestem bardzo wrazliwa) maja facetow,o-chocby przyklad powyzej..:P

Udost臋pnij ten post