Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojabiedna

mam pecha w sprawach sercowych...

Polecane posty

Gość ojabiedna

co jakiegos poznam to mi nie wychodzi i nawet nie wiem dlaczego 😭 i nawet nie ma racjonalnych powodow-dlaczego??? czy ktos moze rzucil na mnie urok? czy nie dane mi jest zaznac szczescia?

Gość jotpegie
wrzuć na luz i nie szukaj na siłe

Gość ojabiedna
a czy ja sie chwale??? ja sie zale :((

Gość ojabiedna
no i takie niewdzieczne osoby jak ty kogos maja-to niesprawiedliwe kochasz kogos,ktos cie kocha -super ale ze jeszcze potrafisz byc niewdzieczna dla innych...wywyzszasz sie swoim szczesciem? uwazaj-bo los ci moze je odebrac

:D:D:D żałosne... skąd wniosek, że jestem niewdzięczna? Wydaje mi się, że chyba jeszcze nie ukończyłaś edukacji w gimnazjum skoro używasz słowa "niewdzięczna" nie znając jego znaczenia. Może to jest właśnie powód Twojej samotności? Widzisz, często jest inaczej niż mówią koleżanki w szkole i większość facetów wiąże się raczej z inteligentnymi dziewczynami,nie zaś z dziećmi, które nie ukończyły jeszcze edukacji. Życzę dobrych wyników w nauce oraz pomyślnego zdania egzaminów gimnazjalnych, ucz się j. polskiego- to nie boli!

Gość ojabiedna
masz racje:( jestem w gimnazjum.

Gość ojabiedna
:D :D na gimnazjum sie nie zalapalam swojego czasu,dopiero pozniej weszla ustawa jesli chodzi o jezyk polski-nigdy nie mialam problemow ,a wrecz przeciwnie ... wiesz -definicja tego slowa jest bardzo prosta -jesli ty jej nie pojmujesz to przykre wiesz... nie kazdy ma moze iq 130 i zawsze mozna sobie znalezc partnera na podobnym poziomie,ale osoby ,ktore obnosza sie z wlasnym szczesciem i zyczace zle innym sa zazwyczaj bardzo zakompleksione,wiec tylko porazka innych jest w stanie je umocnic

Gość ojabiedna
zalosne... skad wnoisek ,ze nie znam znaczenia slowa?

Gość ojabiedna
dowartosciowuje ci to ,ze ty masz cos czego inny nie maja... to jest dopiero zalosne patrz-ja -nawet ni majac milosci i tak potrafie byc zyczliwa dla innych ,ale to kwestia osobowosci,no coz jak ktos sie urodzil ze sloma w butach ,to ciezko bedzie to wyplenic-jesli by chcial,ale problem w tym ,ze ludzie z przyslowiowa "sloma w butach" sa dumni z tego jacy sa,to tak jak z dresiarzami-mysla ,ze sa fajni :classic_cool:przez to jacy sa ,ze nikt im nie podskoczy ,a tak naprawde sa zalosni

Ja też myślę ze ktoś na mnie rzucił urok. Nie udawało mi się z facetami jak byłam szczupła, nie udawało mi się jak byłam gruba, nie udawało mi się jak chodziłam na solarkę i i jak chodziłam blada, więc od wyglądu, zadbania, to u mnie nie zależy. Charakteru też wrednego nie mam. Więc o co chodzi??????

Gość ojabiedna
mi wszyscy mowia ze jestm laska ,ze mam zajebista figure ,z charakterem troszke gorzej-mam swoj wady ,ale kazdy je ma i nie takie zolzy(a ja zolza nie jestem ,jestem bardzo wrazliwa) maja facetow,o-chocby przyklad powyzej..:P