Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaara

Głupi Wu-ef

Polecane posty

Gość kaara

Znowu napisała mi uwagę do dzienniczka.Ze nie ćwiczę na w-f.Ćwiczyłam 8 razy od początku.Już napisała mi 4 uwagi do dzienniczka sama podpisywałam za mamę.Tak samo pisałam sobie usprawiedliwienia.Wiem że źle zrobiłam.Kazała mi podać nr. telefonu mamy i powiedziała ze do niej zadzwoni.Co mam zrobić?Mam znowu podpisać tą uwagę która mi napisała i nic nie mówić mamie i potem ciągle ćwiczyć?Pomocy.

Gość nbxkjcn
no tak taka kara jak w-f :) jak oni śmią takie lekcje wprowadzać szczyt chamstwa :)

W której Ty klasie jesteś że masz jeszzce dzienniczki ucznia ? Znam pasztety które wylewają siódme poyta na w'fie i są nadal grubymi paasztetami , a te obcisłe stroje :classic_cool:

Gość kaara
50kg przy 163cm wzrostu

Gość kaara
Właśnie wszyscy przyjęli taką teze że grubasy tylko nielubią ćwiczyć na w-fie a to nieprawda!Chuderlaki też nie lubią.Najgorsze jest to jak nie umiesz czegoś zrobić a inne dziewczyny się z tego śmieją.Mam zrombaną klase.

Gość nb nmmm
masło maslane nie umiesz , bo nie ćwiczysz nie cwiczysz , dlatego nie umiesz :)

Spoko, moja girl też nie lubi ćwiczyć ale ona przy wzroście 158 waży 45 kg :o No i chodzi do 4 kl. technikum więc dzienniczka nie ma ;) Na drugi raz podaj numer tel do ojca, to ja Cię usprawiedliwię :P