Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysio bysio

Co to tym sądzicie? Czy wasze kobiety nie umieją czytać?

Polecane posty

Gość rysio bysio

Drodzy czytelnicy, moja kobieta nie lubi czytać ambitnej literatury - bo jej to, jak sama twierdzi, nie bawi. Niebawem będę miał przyjemność przeczytania książki Symmetry and the Beautiful Universe, a niestety ona chce ciągle chodzić na dyskoteki. W soboty urządzam wraz z przyjaciółmi wieczory towarzyskie na których rozmawiamy o polityce, literaturze i nauce. Ona nie chce w nich uczestniczyć. Nie zmuszam jej do tego, a nawet lepiej że nie chce, bo gdyby się odezwała to spaliłbym się ze wstydu. Ale chyba nie powinienem mieć o to do niej pretensji. Jesteśmy ze sobą pół roku, to ona pierwsza się we mnie zakochała. Z charakteru nie jest ideałem, no ale któż jest? Może i nie takiej szukałem partnerki, ale jej zaletą jest piękne ciało, które mnie zaspokaja.

Gość i co w ziwiązku
z tym?

Gość barabaraumcyumcy
"W soboty urządzam wraz z przyjaciółmi wieczory towarzyskie na których rozmawiamy o polityce, literaturze i nauce. " BUACHACHACHA ale jestes posrany :D:D:D:D

Gość i co w ziwiązku
ile masz lat ty a ile ona? Jakie macie wykształcenie?

Gość oal i ola
pysio i ty sam te monologi przeprowadzasz

Gość ParaYa
Mmmm Rysiu-Bysiu cóż za szybka odpowiedź na temat "co o tym sądzicie /? czy wasi mężczyźni też nie lubieją dyskotek?" Hehehe, rozumiem,że chcialeś zakpić z autorki i pokazać, rzekomo, nasze płytkie babskie myslenie, lae weź pod uwage,że dziewczyna jest młoda i problem,że jej facet, nie chce chadzać z nią na dyskoteki est dla niej istitny, bo jest zakochana i także chciałaby pochwalić się swoim skarbem ;) Rada jest prosta skoro ja lubie dyskoteki, a on lubi ksiązki to albo rozdzielamy nasze pasje i nie ingerujemy w nie, nie robimy awantury o to, albo dobieramy sie pod wzgl. pasji i tego co wspolnie lubimy, kwestia dojrzałości, pzdr.

Gość tusiu pysiu jak sie nie
będziesz udzielał to ci topik padnie :D

Gość studencik z koziel wolki
mnie interesuje natomiast, czy jest szansa wyrwac inteligentna panne? Nie chce chodzic z dziewczyna na dancingi tylko wlasnie rozmawiac o nauce, literaturze (najlepiej filozofia i sf) i polityce. Czy mam szanse taka znalezc? Bo dziewczyne barbi moge sobie kupic. Ale czy gdzies tam sa fajne dziewczyny? Czy obecnie glowna rola kobiety to drogi worek na sperme?

Gość mmmaaadim
Oczywiście jest szansa. Po pierwsze. Polecam analizę wiersza JEDWAB DUSZY - może przekonasz się, że proces poznawania człowieka jest długi i żmudny. Że to nie działa na zasadzie: ZAJRZAŁEM i ZOBACZYŁEM. Tylko ZAGLĄDAŁEM. Po drugie. Jeżeli jesteś z kobietą dla jej pięknego ciała- świadczy to jedynie o TOBIE. Nie wspominam, że niezbyt dobrze. I największa pomyłka świata, to dziewczyna chadzająca na dyskoteki XDD Obśmialam się. Daj spokój... Ale to mój wąski pogląd na ten temat- koncerty i tylko koncerty. A przemyślenia damy, pobudzaj ją do rozważań albo -najzwyklej- skończ się łudzić i ją zostaw. Ale pewnie nie masz odwagi.

Gość Youlka
podrzuć jej "Niewinnego" Harlana Cobena.Czterysta stron obróci w kilkanaście godzin.zobaczysz.zajefajna książka

Gość madaibn
Czterysta stron w kilkanaście godzin? HAHAHA Chyba w cztery. Hahaha...

Gość PROWO OCZYWIŚCIE
Uspokujcie się, baby, bo się ośmieszacie, gardłując na tym topiku :)

Gość oczytana studendka
Przeczytalam wszystkie ksiazki agaty christie. Mysle ze spelniam twoje wymogi intelektualne.

Gość adupatam
prowokacja jakiegoś emeryta który sobie jaja z was robi.. Dziadek - idź sprawdź czy prostata za bardzo ci nie dolega... A z kolegami z domu spokojnej starości pogadacie sobie o Heglu...o Platonie.... a ładną lalę obejrzysz w CKM-ie

Gość Paulina041
hmmm.....przeciez jej nie musi interesować polityka, ani literatura, może miec inne zainteresowania i nie mam na myśli dyskotek.....Ale może lubi rozmawiać o modzie i owszem o książkach tez, ale może np. woli romanse? Nie rozumiem takiego podejście. Jeśli dziewczyna nie rozmawia o np. polityce, to na pewno jest głupia :/ Ale nikomu nie wpadnie do głowy pomysł, że ona woli rozmawiac o czyms innym, a polityka ją zwyczajnie nudzi. Może ta dziewczyna woli czytac romanse, albo chodzi do jakiekogś klubu, bo może tam sie bawić np. przy swojej ulubionej muzyce techno, o której wie praktycznie wszystko i może rozprawiac godzinami. Może najpierw poznaj ją lepiej, a nie od razu przylepiasz jej łatke "ładna, ale głupia" tylko dlatego, że nie interesuja jej tematy polityczne. Pozdrawiam

Gość do Paulina041
Przeciez opisalas idealnie glupia dive.

Gość Pulina041
Więc dla Ciebie głupia osoba to taka która lubi czytac romanse i słuchac muzyki techno....hmm...a to ciekawe wiesz....A jak np. interesują ją rośliny? Wie o nich wszystko, jest to jej pasja uprawia ogródek, to tez jest kretynką? Albo osoba która uwielbia jezz, ma swojego ulubionego wykonawce, jeździ na jego koncerty, to tez taka osoba jest głupia? Albo jesli czyjąś pasja jest wspinaczka górska, sporty walki...to ta osoba tez jest głupia? Więc uzbierajmy to teraz w całoś....jesli ktos najbardziej lubi czytac romanse, więc je czyta, interesuje sie roślinami, kupuje na ten temat magazyny i ksiązki, jeździ na koncert ulubionego wykonawcy, uprawia sporty walki i wspinaczke górską...to mam rozumiec że uważasz że taka osoba nie ma o czym porozmawiac i jest głupia? A to bardzo interesujące wiesz...Może sie zastanów nim cos napiszesz. A jesli chodzi o tą dziewczyne to, to że jej nie interesuje polityka, nie znaczy że jest jakimś tępakiem, może po prostu ma inne zainteresowania.

Gość do Paulina041
Nadal przedstawiasz mi prymitywna osobe. Jestes tak glupia, ze nie potrafisz rozroznic czym sa "zainteresowania", a czym jest nauka. Tak, ze sorry, wracaj do romansidel, podlej kwiatki i jedz do chlopaka robolka.

Gość Paulina041
Nie musisz mnie od razu obrażać. Jeśli ktos lubi rozprawiac godzinami o nauce, to jest to jego pasja najwidoczniej, jeśli ktoś lubi rozprawiać np. o najnowszych wynalazkach, to zapewne dlatego, że tym sie własnie interesuje. Oczywiście, osobiscie uważam że należy interesować sie tym co sie dzieje w otaczającym nas świecie, byc na bierząco w niektórych sprawach, ale to nie znaczy że od razu trzeba je zgłebiać i dyskutowac na ten temat przez wiele godzin. Uważam, że to raczej Ty nic nie rozumiesz. A jedyne co potrafisz zrobić, to mnie obrazić.

Gość do Paulina041
Wybacz, na przeprosiny moge ci zaproponowac dobry seks.

Gość wedlug mnie rysio jest
nudziarzem-gawedziarzem w wieku co najmniej lat 40stu paru, jesli nie fizycznie to umyslowo. powinienes szukac dziewczyn wsrod starszych absolwentow uczelni humanistycznych, glownie stare panny polonistki powinny byc w twoim typie - znam wiele ktore dalyby sobie palca uciac zeby miec takiego faceta :-)

Gość kocham rysia bysia

Gość giencia ma
no to kochany wiesz w moich oczach tego rodzaju faceci co ty sa tylko marna ich imitacja bez wzgledu na pozycje i wyksztalceni ja twej kobiecie wspolczuje bo gdybym to ja dowiedziala sie ze moj facet jest ze mna tylko dla mojego ciala (a twoja kobieta sie tego dowie wczesniej czy pozniej) to byloby mi wiecej niz przykro ale zemsta bylaby slodka i uwierz mi bardzo dlugo bym sie nia rozkoszowala

Gość sadadda
nie wiem w jakim wieku są odpowiadający na pytanie ani jakie mają IQ ale przecież to normalne jest, że to prowokacja. przeczytajcie dokładnie. wszystko jest poukładane co do treści, ale sposób jej przekazania jest prymitywny.

"Madusia 18 - Poza tym inteligentny człowiek nie interesuje sie polityką chyba że w celu dostanie się do rządu" widzisz jakiegos inteligentnego w rządzie??....