Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaza mi nie sluzy

Jestem brzydka w ciąży

Polecane posty

Gość ciaza mi nie sluzy

jak ładniej wyglądać w ciązy ... czuje się jak słonica i tak też wyglądam. Mój mąż też nie chce się ze mną kochać a najbardziej mnie wkurza jak się ogląda w moim towarzystwie za innymi. wtedy to już się we mnie gotuje . a ja wyglądam strasznie. przytyłam ,jestem blada jak ściana.makijaż wiele nie działa ...

Gość zajmij się sobą .....
Zacznij dbać o siebie :) Może kosmetyczka nie tylko na poprawe urody ale i humoru? :D http://www.we-dwoje.pl/kobieta%3Bw%3Bciazy%3Bu%3Bkosmetyczki,artykul,1867.html http://news.webwweb.pl/2,29412,0,Jak,byc,piekna,i,zadbana,przyszla,mama,czyli,ABC,pielegnacji,w,ciazy.html

Gość gfncghjgj
oj bez prtzesady możesz na wszystko sobie pozwolić prócz solarium mozesz być taka sama jak przed ciążą tylko grubsza:P wielkie rzeczy! wiadomo że pod koniec ciąży się nie wyglada dobrze,

Gość ciaza mi nie sluzy
Ratujcie mnie... całe ciało mam blade przydało by mi się solarium że by tak skóra nabrała zdrowego wyglądu ale wiadomo teraz nie ma jak.. Makijaż też niewiele robi wyglądam jak mały wielorybek... jeszcze nie wiem jak szybko dojdę do siebie po porodzie i będe mogłą zacząć ćwiczenia bo przytyłam naprawdę dużo. nie znacie sposobów jak poprawić swój wygląd ??

ja bym ci doradzila sexy perfumy, ladna kobieca bizuteria i jak mozesz spodniczki. wiesz duzo sie zrobic nie da. ale eksponuj zalety, np wieksze piersi:) kupuj dobrr ubrania ciazowe ale nie worki:) Wychodz do ludzi umow sie z kolezanka:) jak mozesz mniej narzekaj na dolegliwosi. faceci nie maja o tym pojecia:) miej wloski i paznokietki zrobione:) jezeli serio myslisz ze jestes teraz taka brzydula.

no a to ze " do cholery jestes w ciazy" to nie dziala, a nawet dziala w druga strone. Nic sila dziewczyny, ze jest sie w ciazy to nie znaczy ze swiat sie dla ciebie zatrzyma.

Gość mamusia kubusia
Nie przejmuj się tak. Ja też przytyłam r30 kg i byłam wielka. Ratowałam się czarnymi getrami - dla lepszego wyglądu - i tunikami. Zawsze starałam się rano robić makijaż, mieć świeźe włosy no i psiknąć się ładnym zapachem. Po ciąży wróciłam do swojej wagi cztery miesiące później. Głowa do góru. Tylko maluj się, nienawidzę jak kobieta w ciąży wygląda jak zmora

fajnie z ta zmora:) teraz co rano bede sie usmiechac do lustro do mamy kubusia:) i zmorom dziekujemy:) tak trzymac

Gość ciaza mi nie sluzy
i ja dalej nie wiem co robić..

Gość agiagii
dziewczyny, a jak to jest z malowaniem wlosow w ciazy...? czy mozna siedziec pare godzin w smrodzie od farby? czy to nie zaszkodzi dzieciakowi w brzuchu??

Gość dajcie spokojjjjjjj
jakie pare godzin????z tego co wiem wlosy mozesz pofarbowac juz w 10 min,a te lepsze farby nie smierdza.kup taka bez amoniaku i farbuj.najlepiej oczywiscie farbowac po pierwszym trymestrze.ja juz 2 razy farbowalam w 2 trymestrze.co prawda wlosy w ciazy juz nie takie...ale zawsze poprawisz sobie humor i wyglad:)

Mnie też nie służyła i też czułam się brzydka. Ale regularnie chodziłam do fryzjera, robiłam makijaż, kupowałam ubrania (tyle, że ciążowe), regulowałam brwi i malowałam wszystkie 20 paznokci. Jak będziesz zadbana, to będziesz ładniejsza, bez względu na wagę. Powodzenia i pozdrawiam.