Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co ja robić

Podoba mi się kilka dziewczyn.

Polecane posty

Gość Co ja robić

Mówię o tych w akademiku. Dziwne, bo zazwyczaj ciężo trafić mi w gust, a tu już z 5 widzę taich, które mi się podobają, no powiedzmy, że 3 z nich bardziej. Nie znam ich dobrze, czasami pogadamy, zapalimy. Nie wiem co robić... Dzisiaj widziałem dziewczynę z wyższego piętra, nie poznałem jej, gadała z tą, którą już znam. Była super ;) No i weź... :/

Gość sweet-corn
jakis oszolom z ciebie! ale ile ciebie chce?;)

Gość Co ja robić
Dlaczego niby oszołom?

Gość sweet-corn
jakbys sie ze smyczy zerwal piszesz....... to chyba dobrze ze ci sie podobaja, z kazda chcalbys byc? na pewno nie. poznaj je najperw gwarantuje ze wiekszosc odpadnie

Gość Co ja robić
Po prostu się dziwię, bo najpierw jedna, druga, trzecia, czwarta, itd. :| Podobają mi się po prostu. A co do tego zaruchania to nie wiem czy potrafię tak podrywać :/

Gość wowmmmmmmmmmmmm
Jak je poznasz bliżej, to pewnie kilka odpadnie :) Zobaczymy, która podoba Ci się najbardziej... Może się zakochasz?

Gość sweet-corn
bo w ogole kobiet/dziewczyn pieknych w polsce jest mnostwo!!!a facetow to ze swieca szukac! masakra! w ogole nie dbaja o siebie!

Gość Co ja robić
Ja o siebie dbam :)

Gość Co ja robić
Nie wiem czy się zakocham, nie pamiętam już tego uczucia. A te koleżanki to hmmmm... chwaliły się, że codziennie piwkują, więc... nie widzę nic poważnego z tego :P

Gość jedeeeeeeeeeeeeen
brunetki? blondynki?

Gość Co ja robić
Hmmm, jedna taka rudawa, druga blondynka, trzecia brunetka no i dzisiaj brunetkę tez widziałem fajną, ale jej nie znam :( No i jest jeszcze jedna, ale tamte wolę bardziej :D

Gość Co ja robić
Ja nie mam takiej odwagi, uważam, że po prostu jestem za słaby dla jakiejś dziewczyny :/

Gość wowmmmmmmmmmmmm
Aaaa, tak bywa jak się pójdzie do nowej szkoły :) Pełno nowych osób, sporo slicznych lasek... Nie myśl o tym za dużo, bo Cię głowa rozboli ;) Niedugo okaże się, że tej podoba się Twój kolega, tamta jest wredna i obgaduje ludzi, itd. Co będzie, to będzie :) Jeśli Ci się podobają, to staraj się być miły, itd. ale nie spiesz się z niczym-- sytuacja sama się rozwinie

Gość Co ja robić
a wracając do tematu nie dbania o siebie przez mężczyzn to tutaj widzę swoją szansę, bo rzeczywiście czasami aż mi żal jak widze tych obdartusów - ja chodzę w markowych ciuchach, solarium, golę się dokładnie więc myślę że w końcu jakaś się mną zainteresuje, ale sam juz nie wiem :/

Więc podszywie: nie chodzę w markowych ciuchach, bo mam gust i nie potrzebuje tego metką potwierdzać :P Do solarium nie chodzę, golę się raz na kilka dni :)

Gość gość
@sweet-cornell Bzdury piszesz! Polscy faceci dbają o siebie! Nie zaprzeczaj temu. Jesteśmy nowoczesnym, bogatym krajem Zachodu, więc wszyscy dbają o siebie siłą rzeczy.