Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DylematMam

jak myslicie przyjac ten prezent??

Polecane posty

Gość DylematMam

mam problem ostatnio nie mam kasy i moj chlopak o tym wie.... juz na urodziny sprawil mi dosc drogi prezent bo aparat wart 750zł teraz chce mi zasponsorowac sukienke na wesele taka za 300zł .jak myslicie przyjac ten prezent??

Gość pszczółka maja252
A dlaczego miała byś go nie przyjąć?

przyjąć ;) przecież to w koncu prezent. drogi bo drogi , ale w koncu to Twój chłopak więc jak ma na tyle kasy to nie widzę przeszkód żeby Ci robił takie prezenty

Bo moj facet to często mi kupuje prezenty i to wcale nie tanie, podwozi mnie do domu często kilkaset km i też traci na tym sporo kasy i nic w tym dziwnego nie widzę. Jak facet ma pieniądze to niech dba o kobietę;)

Gość hipokryzja przyjelas prezent
za 750 (ja bym tego w zadnym razie nie zrobila), a wahasz sie czy wziac ponad polowe tanszy????

ja jestem moze prostym czlowiekiem, al dla mnie jesli ktos daje prezent tzn., ze chcial dac to co dal. Wiec bierz :) to Twoj facet, bedziecie razem i bedziesz kiedys mogla mu sie odwdzieczyc.

Gość kakakakaka
Widocznie jesteś warta takich prezentów pozdrawiam

Gość widocznie twoja dupa
jest tego warta:classic_cool:

Gość DylematMam
hipokryzja przyjelas prezent--hmm no przyjelam po 1 dlatego ze to był prezent niespodzianka a po 2.nie wiedzialam ze on jest tyle warty. a teraz to sama sie zalilam chlopakowi ze nie mam kasy itd.a on wyskoczyl z pomyslem ze mi kupi sukienke i specjalnie w tym celu zabierze mnie do wawy zebym sobie ja wybrala juz sama nie wiem co robic

Gość ppp22
oczywiscie ze tak, to jest prezent, a jk niewezmiez to moze sie obrazi na Ciebie

prezent to prezent a sukienkę wolałabym sama sobie kupić chyba,że potraktujesz to jako pożyczkę i kiedys tam mu oddasz zawsze mozna sie dogadać ciesz się,ze nie jest skąpiradłem :)

Gość aaa tak przy okazji
to musisz sobie wybrac sukienke aż za 300 zł ? to tańszych i ładnych już nie ma ? :/