Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polyannaaaa

Mam mężą a od tyg adoruje mnie inny....

Polecane posty

Gość polyannaaaa

witajcie.Mam od ponad 2 lat męża-dzieci jeszcze nie mamy.Poznałam w klubie fajnego faceta-byłam na babskim spotkaniu a on sie do nas dosiadł z kolegami.Wie że mam męża, od jego kolegi dowiedzialam się że on ma narzeczoną.Myslalam że on może jest zainteresowany moimi kolezankami ale tak nie jest-od tygodnia mam z nim kontakt smsowy i widzę że mnie adoruje.O co mu chodzi?Chce mnie zaciągnąć do łóżka?Widzę ze bardzo mi się wizualnei podobam -bo przed tym spotkaniem juz go z innej imprzy pamiętam i też się we mnie wpatrywał.Ta adoracja mi się podoba ale kocham męża i wiem ze czasami jedno zachowanie zburzy wszystko.Wiem postaram się go olac-ale co siedzi w glowach facetów że uderzają do mężatek??

Gość Chlopak obiektywny
to dobrze że masz powodzenie

Gość polyannaaaa
ladaco, masz rację:) umówiłam się z nim na seks bez zobowiązań. jak będzie fajnie to może będę się z nim częściej spotykać:)

Gość polyannaaaa
akurat byłam wysrana i liczyłam na zajebiaszczego anala a ten dupek nic

Gość polyannaaaa
ale dlaczego akurat mnie chce zaciagnąc do lozka ??skoro byłam z kolezankami które są wolne.....i chętne :)

ale czego Ty właściwie chcesz :P romansu czy zerwania znajomości z "kolegą"? bo Twoja sytuacja jest identyczna jak jego : niby wiesz, że on ma narzeczoną a jednak to Ci się podoba...

Gość stella z raju
Oczywiscie, że chodzi o seks. Z mężatką jest bezpieczniej, bo obie strony liczą na dyskrecję.. Ty masz męża, on narzeczoną.. daj sobie spokoj :)

Gość polyannaaaa
podszywacze !!!zaraz zaczernie się

Gość bo ma męską ambicję zrobić
wspaniałego rogacza z twojego starego, a sobie udowodnić, że żadna maupa mu się nie oprze......

a dla niego... to z jednej strony wyzwanie-bo masz meza. jest ciekaw czy na niego polecisz. z drugiej strony to wygodne, bo wiadomo-bez angazowania sie, wyznawania milosci itd. przyjemnosc, flirt, seks. bez zobowiazan, raz na jakis czas. ot, taka odskocznia od rzeczywistosci... chcialabys tak? ja nie...

a na co liczysz ;) dla Niego to pewnie nic serio nie znaczy bo kto pchałby się do zajętej babki :) możesz tylko dobrze się poczuć, że jest ktoś poza Twoim mężem, komu się podobasz :) good for you

no niestety tak-wiem wiem daje się nabrac na te jego słodkei słówka i komplementy.....tak sobei pomyślałam przez chwilę że moze sie zakochał skoro chce zdradzić swoją narzeczoną-bo skoro ją chcę zdradzić to chyba znaczy że jej nei kocha?mylę się?