Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solinki jem wlasnie

Czy was też wkurza taki koment na nk

Polecane posty

Gość solinki jem wlasnie

Pod zdjęciem ze swoim partnerem/partnerką wszyscy piszą "szczęścia!". No ja nie wiem, ale jak to czytam to mnie po prostu chuj strzela :D Wydaje się takie sztuczne i infantylne :D

Gość stella z raju
To nic w porównaniu z "Ślicznie razem wyglądacie" :o

Gość growling
bardziej mnie wkurwia: "ślicznie razem wyglądacie!" przy każdym zdjęciu, gdzie ktoś szpanuje tym, że ma drugą połówkę. zajebyście wyglądają, szczególnie jak ona ma sto kilo, a on trzydzieści :o

Gość growling
haha, jaka synchronizacja i jednomyślność :D

Gość solinki jem wlasnie
Hehehe co racja to racja :D

Gość o matko usmialam sie
"szpanuje tym ze ma druga polowke" hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahhahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha nie wiedzialam, ze posiadanie meza/chlopaka/partnera to w dzisiejszych czasach powod do szpanu:) ja myslalam,ze to cos jak najbardziej naturalnego hahahahahahahahaha

Gość stary koziol matol
a mnie do szalu doprowadzaja podpisy w stylu: ja i moj pysio ja z moim misiaczkiem ja i moje kofanie no normalnie ch ..mnie strzela... tak samo jak wklejanie 50 tysiecy zdjec bachorow w roznych pozycjach..... kasia je loda basia w piaskownicy ania zrobiloa kupke no dajcie ludzie sobie na wstrzymanie

Gość solinki jem wlasnie
Te bachory na nk to najgorsza zaraza :o

Gość growling
o matko usmialam sie, śmiech to zdrowie ;) ale na nk tak to właśnie wygląda 🖐️

Mnie tylko rozwalaja: - pod zdjeciem kolezanki ktora od czasow licealnych przytyla 40 kg: "slicznie wygladasz" - pod zdjeciem kolegi, ktory zdradzil narzeczona, a ktorego obecna kobieta jakis czas temu wypisywala na nk komentarze o tym, ze ja oklamuje "gratuluje, ze nareszcie znalazles szczescie" - barwne i szczegolowe opisy zycia osobistego typu miniblog

Moja koleżanka ma 95 dodanych zdjęć na NK i wiecie co juz nawet nikt tych fotek nie komentuje i pewnie nikt nie oglada tyle tego tam jest

Gość i maja racje
bo mozesz byc piekna, miec kupe kasy, fajna prace i cudowne dzieci ale jak nie masz szczescia to to wszystko jest o kant doopy potluc.

Gość solinki jem wlasnie
Albo standardowa klasyka: Nic się nie zmieniłaś, Zdzisiu!!! :D

Gość kaskadka
to po hooj ogladacie te zdjecia jak was to drazni?? Debilizm

Gość solinki jem wlasnie
Cóż, jak klikam w ostatnio dodane zdjęcie, to niestety ale nie wiem jaki będzie pod tym opis ;)

Gość stary koziol matol
no jzu nie popadajmy w skrajnosc...ale zbiera sie na wymioty jak to laski sobie wklejaja po 15 zdjec ze swoim misiaczkiem kofanym i sie podniecaja...zygac sie chce..i jeszcze te skroty jakies, zmiekczenia, masakra! kolejna sprawa to dziunie robiace sobie 300 fotek twarzy i figury, nawala tapety, wydma usta jak ryba i czekaja na komentarze w stylu ach kasiu jakie masz slodkie oczka, helu jakie masz cudne usteczka...typowe pustaki i tyle!!! nasza kalsa miala sluzyc zupelnei innym celom a teraz stala sie portalem da niespelnionych matek zawalajacyh galerie fotkami bachorow, dla niedowartosiowanych lalek barbie szukajacych uwielbienia i podneicajacyh sie na kazdy komentarz, nawet ten od nieznajomego pana kazia ktory slini sie na widok kawalka biustu.. kolejna kategoria to polskie buraki wklejajace 100 fotek swojej bryki..to nowe felgi od mojego audi..ja za kierownica moeje nowej beemki..ja z moja kofania w nowej terenowce.....no az sie noz w kieszeni otwiera

chwalimy się tym co uznajemy za najważniejsze dla jednych to beemka dla innych misiaki :D ale lubię te galerie po 100 zdjęć każde takie samo : twarz tylko mina się zmienia :D to takie interesujące...

Gość pan stefan z biblioteki
mnie najbardziej ujmuja te grubaski wypinajace wielkie poslady tak ze sie ledwo w race na nk mieszcza..hoho a pod zdjeciem podpisy oh jaka wspaniala figur hihiha