Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aska1984

trendy slubne

Polecane posty

Gość Aska1984

Myśilicie, ze sie zmieni mocno moda slubna? Znalazlam super suknie niezle przeceniona i nie wiem sama, czy kupic, czy bedzie widac ze z kolekcji 2009, chyba nagle nie zaczna byc zupelnie inne na topie nie?

Gość tolkalolka
no bez przesady slubna to slubna.Mi sie podoba suknia z 2008 chyba a slub biore w 2010.Napewno goscie rozpoznaja ze to nie tegoroczna suknia'/ bez obaw jak ci sie podoba to nad czym tu myslec.

Gość Aska1984
hmm, a nie bylyscie nigdy na takim slubie, gdzie widzialyscie ze panna mloda miala jakas suknie sprzed kliku lat?

Gość tolkalolka
ale nie ma jakiejsc okreslonej mody ze tylko jeden model sukni jest modny.nie ma czegos takiego jak moda slubna sa tylko tendencje.Znam sie na tym bo pracowalm w salonie sukien slubnych

Gość przepraszam ale
o jakich ty trendach mówisz :o Popatrz co jest promowane jako trendy ślubne a co młode wybierają - od parunastu sezonów to samo :o Tandetne rękawiczki na jeden paluszek :o diademiki .....

Tak, bo na samym przodzie sukni będziesz mieć wielkimi czarnymi napisane: firma, kolekcja + rok :o Albo gości obcykanych w modelach sukni z całego świata, kręcących nosem na wszystko co nie jest najnowszym modelem :o

Gość Aska1984
Mi bardziej chodzilo o to, ze moze nagle znow gorsety powroca lub bedzie jakis nowy material bardziej na topie, ale chyba na zmiane kilku sezonow trzeba. I chyba ta suknia, ktora wybralam to fajna

Wydaje mi się, że nie ma określonej sezonowej mody na suknie. W każdym sezonie znajdziesz coś z koronki, tiulu, jedwabiu, rybki, bezy, litery A... Oczywiście poszczególne salony lansują jakiś styl, np. kolekcja Madonny na 2010 to suknie bardzo proste, skromne w greckim stylu. Ale czy to oznacza że taka jest moda i wszystko co będzie się od tego różnić będzie passe? Nie sądzę.

Klasyka i skromność zawsze są okej. Nie widzę większego sensu w kierowaniu się trendami... No, chyba, że koniecznie chcesz poszaleć z dodatkami - to w pełni rozumiem, ale sama sukienka ma się po prostu Tobie podobać i tyle :) Ja wybieram się na weselicho za pół roku, ale już teraz myślę o biżuterii i nie wydaje mi się, by miała nagle zrobić się niemodna. Ważne, by wybrać coś ze smakiem.Swoją drogą, co myślicie o tym wisiorku - http://rafidu.pl/zloty-wisiorek-w1490-o_l_715.html - czy nie jest zbyt "ozdobny"? Zupełnie nie wiem, w jakim kierunku iść w wyborze tej biżuterii...Za dużo tego.

Gość dsf
hm zalezy jaki masz styl i jak sie nosisz.. jak dla mnie to zbyt ozdobna bizuteria, za duzo tych gwiazdek, znaczkow. ale jak sie dobrze w tym czujesz do gladkiej sukni pasuje. tylko troche ciut drogie ;)