Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 87024567

Serce mi sie kraje

Polecane posty

Gość 87024567

Tak bym chciala miec dziecko :(tak marze o corce,ktorej wiem,ze nigdy miec nie bede nie moge miec dzieci.Wchodze na NK a tam kolejna kolezanka dodala zdjecia dopero co narodzonej coreczki:(:( Boze jak to boli:( Nie myslcie,ze jestem wybredna bo pisze o corce gdyby byl syn byla bym rowniez szczesliwa,ale ta coreczka mamusi siedzi mi w glowie:) Kiedy miala 16 lat mialam wypadek samochodowy:(Bylam w stanie krytycznym.Mialam ogromne obrazenia :)przebity brzuch czesciami od auta i musieli mi usunac macice :( Wtedy nie zdawalam sobie sprawy z tego ,ze moje cierpienie z powodu wypadku sie dopiero zacznie Kobietki kochajcie swoje dzieci z calych serc dbajcie o nie nigdy nie zostawiajcie bo nie wiecie co to znaczy wiedziec,ze nie mozna ich miec.Ze nigdy pod waszym sercem nie bedzie nowego zycia:( Chcialam sie tylko wyzalic dziekuje:(

Gość przepraszam ze pytam
a nie myślałaś nigdy o adopcji?

Gość 87024567
Myslalam i wiem,ze podejme sie tego,ale chodzi o to,ze pragnela bym je nosic pod sercem urodzic aby bylo moje i mojego meza,:) nawet iv vitro nie jest dla mnie ja nie mam macicy:(:(:(:( adopcja bedzie bede je kochac jak wlasne dziecko da mi szczescie a ja dam szczescie dziecku

Ło matko, czym prędzej załatwiaj adopcję, bo ta tęsknota, to ciepienie cię zabije :) A z dzieckiem życie będzie piekne :) Ktoś tam na ciebie czeka, musisz tylko pójść i pozałatwiać formalności :) Serdecznośći od Nowej Położnej :)

Gość ejejejej bez paniki
zawsze można jak mój przedmówca powiedział adoptować, i można kochać tak samo, możesz być cudowną matką!! kochać możesz jak własne!

Gość 87024567
nowa polozna kobieto ile ja mam milosci w sobie i ciepla ,ktore czeka aby dac je dziecku tego sie nie da opisac los tak mnie ukaral,ale wiem,z dzieki temu da szczescie dziecku ,ktore gdzies na mnie czeka i wiem,ze to nie bedzie jedno

Gość ejejejej bez paniki
nie wiesz ilu ludzi nie docenia tego że ma dziecko i np zostawia je gdzieś w szpitalu, albo co gorsza morduje!! ale właśnie te małe dzieci potrzebują takich jak TY żeby miały rodzinę

Gość 87024567
dziekuje za mile slowa :)

Gość ejejejej bez paniki
kochasz to nie zważaj na to czy urodziłaś czy adoptowałaś!! dziecko to dziecko!! wychowsz nie jednego wspaniałego człowieka!!:D

Gość ejejejej bez paniki
w końcu to Ty ukształtujesz jego charakter i osobowość!! a to najważniejsze w byciu rodzicem!

Gość 87024567
wiem,wiem kobietki Wiecie o co mi chodzi chciala bym przezyc ciaze,ale nie jest mi to dane godze sie z ty powoli,ale godze.Adopcja to moja szansa na spelnienie sie jako matka to da mi szczescie i rownowage a to dziecko bede kochac jak wlasne a moze i bedziej :)

Witam! jeśli to nie prowo... to wspólczuję z całego serca Droga Autorko, bedąc na Twoim miejscu na pewno zaadoptowałabym jakieś dziecko ... to pewne. Jesli czujesz się na siałch , zrób tak i przelej miłośc na dziecko, które mieszka teraz w domu dziecka i byc może czeka właśnie na Ciebie :) Pozdrawiam i życzę mądrych wyborów ❤️

Gość ejejejej bez paniki
jestem facetem:p

Gość 87024567
ejejejej bez paniki i wiedze,ze madrym facetem tak trzymaj

Gość ejejejej bez paniki
A jak:D i powiem że jeżeli mi życie pozwoli to na 100% adoptuję dziecko!! tylko muszę najpierw mieć warunki, ale to chwilę potrwa:/

Gość do ejejejej bez paniki
takich jak ty ze swieczka szukac

Gość ejejejej bez paniki
i powiem że masz pełne szanse spełnić się jako kobieta, tak jak marzysz!! bo miarą kobiety nie jest roczny brzuch, a to jak przekażesz swoją wiedzę dalej

Gość ejejejej bez paniki
(tzn moja kobieta na mnie psioczy:p)

Gość 87024567
Zycie bym dala aby to byla prowokacja ,ale tak nie jest:( na pewno bede adoptowac wiem ile dzieci czeka na milosc :)ktorej mam tyle w sobie

Gość ejejejej bez paniki
i tak trzeba myśleć!! nie jestem zbyt wierzący ale jedno ma sens, każdy rodzi się w jakimś celu i Ty także i zrób swoje na tej ziemi! proste?? :D

Gość juz sie nie chwal ta miloscia

Gość ejejejej bez paniki
a jak się nie chwalić??? po to temat powstał, a jak się nie podoba to wypierdalać!!

Gość jak zwykle wredne
wypowiedzi komus tu zal dupe sciska,ze ktos moze miec takie poklady milosci w sobie autorko adopcja to spelnienie dla ciebie powodzenia

Gość 87024567
dzieki za mile slowa ja uciekam spac :) odrazu lepiej jak ktos pocieszy trzymajcie sie :):) papapa