Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maiquel

Czy nie ma juz delikatnych i wrazliwych kobiet

Polecane posty

Gość maiquel

tak sie zastanawiam gdzie podziały sie wrazliwe, delikatne kobiety, ktore nie leca tylko na obwod w bicepsie i grubosc portfela,ktore nie uzywaja przeklenstw...,ktore nie robia z siebie mulatek w listopadzie i nie nakladaja tony tapety...ktore mysla nie tylko o tym co zalozyc do klubu...myslalem ze taka znajde na studiach,niestety sie nie udalo...i chyba takiej juz nie znajde :(

Gość wniosek jest prosty
trafiles na zle studia;)🖐️

Gość Sexy Vampire
Ja jestem PRAWIE taka. Nie zawsze jestem delikatna i przeklinam jak się mocno wkurzę ;)

Gość przyjdz na wydzial fizyki
jestesmy wszystkie delikatne i wrazliwe, kochajace i czułe, niestety mamy wąsy :(

Gość kurczeniewiemm
zakochałam się w poście powyżej, co za poczucie humoru :) Ale tak to bywa , że kobiety które mają ładne ciało lubią sport przy okazji szukają wysportowanych kolesi z którymi mogłyby np. uprawiac sport

Gość ja wlasnie taka jestem
i niestety mam meza ktory jest antyyyyyyyyyy ... i on zabija we mnie ta delikatnosc i wrazliwosc musze byc silniejsza bo by mnie wykonczyl ;/

Gość zupapomidorowa.
A ja klnę, jak widze, że podobam się jakiemuś facetowi, bo po co ma mnie podrywać....

Gość maiquel
moze faktycznie studia zle dobrane pod tym wzgledem ale coz nie wybieralem studiow patrzac jakie dziewczyny tam poznam.moze na jakims humanistycznym kierunku typu polonistyka mialbym wieksze szanse taka dziewczyne poznac.wiekszosc kobiet jakie spotykam z delikatnoscia maja niewiele wspolnego niestety.

Gość są tylko
takie to po tyłku dostają. Sama się przekonałam niestety

Gość sa tylko
i pewnie dlatego zaczynają się zmieniać bo widocznie nie warto

- nie jestem ani delikatna, ani wrażliwa: czyjaś pierdołowatość i babranie się w swoich żalach mnie denerwują i nie pomagam żadnej własnej ofierze, mogę co najwyżej zjechać sierotę; pseudo romantyzm w znaczeniu popularnym jest dla mnie słodko-wymiotnym kiczem - obwód bicepsa mnie nie interesuje, za to szerokość ramion- jak najbardziej, pośladki też - obwód portfela też- ma być jak największy od ilości moich zdjęć w nim ;) bez tego nigdzie nie idzie ;) - myślałam, że nie przeklinam, a potrafię, potrafię - myślę w co się ubrać dnia każdego - maluję się dnia każdego - przed ciemną skórą powstrzymuje mnie jedynie jasny kolor włosów i oczu jaką metodę samobójstwa wybrać? zatapetowanie na śmierć? spalenie w solarium?

Gość pienkna clara
zołza jakich mało -zasługujesz na mena, lub chociaż przyjaciółkę, która doprowadzi Cię do porządku i zdławi Twój gorzki cynizm. Pamiętaj, że jak traktujesz innych, tak inni będą Ciebie traktować, więc nie licz na litość, bo gdy będziesz jej potrzebować najbardziej, to dostaniesz kopa prosto w dupę.

Gość maiquel
dziewczyny z politechniki ? kiedys poznalem jedna na sylwestrze- pila lepiej niz niejeden facet,byla okropna z wygladu a i tak nie mialem u niej szans bo byla z facetem :P ciezkie czasy zeby znalezc taka kobiete :(

Gość sa tylko
ano ciężkie. Może jeszcze Ci się uda zanim wszystkie nie wyginą

Gość wniosek jest prosty
nie generalizuj, sa dziewczyny z politechniki i ladne i same i niekoniecznie z mocna glowa;)

Gość maiquel
Moze faktycznie i tak., gorzej ze nie mam znajomych na polibudzie

Delikatne i wrażliwe kobiety dostają od życia po dupie, dodatkowo jeśli ktoś już zauważy tą ich wrażliwość, ufność czy cokolwiek takiego to bardzo chętnie i skrzętnie to wykorzystuje. Jeżeli już się taka uchowa, to raczej się nie afiszuje zbyt mocno z tym, jaka jest. Przekleństwa, tapetowanie i tym podobne to, niestety, chęć poczucia przynależności do społeczeństwa. Większośc facetów woli takie, które dobrze się bawią w klubie i po też, także... niestety. Szukaj dalej, w końcu trafisz - są jeszcze takie kobiety. :)

pienkna clara- ależ ja bym bardzo chciała,by inni traktowali mnie tak, jak ja ich by niby wrażliwi rzeczywiście pomogli, a nie sami się rozkleili i dołożyli swoją życiową niemotnością kłopotu wśród wszystkich "wrażliwych", których znam żaden nie nadaje się do pomocy np. sparaliżowanemu, najczęściej przez jego pierdołowatość trzeba się opiekować także nim - "bo to taka trudna sytuacja dla niego" całe gro płaczek-histeryczek, które płaczą na tandetnych filmach, albo jak pociąg pomyliły i do złego wsiadły a nigdy nie były w domu dziecka, hospicjum - bo po co? "krwi nie oddam, bo za delikatna jestem"- autentyczny cytat popłaczą na 'królu lwie' i są wrażliwe, ciągle trzeba im pomagać, bo same nie potrafią nawet żarówki wkręcić, a żeby się rozryczały wystarczy wspomnieć o jakimś krzysiu co w '95 walentynkę wysłał sorry, ale zacność wszystkich wrażliwych oferm, którymi trzeba się zawsze opiekować, bo są za słabi w chwili, gdy to nie oni potrzebują pomocy- mam w dooopie i żadną wartością dla mnie nie jest lubię silnych ludzi, którzy potrafią pomóc w najgorszych okolicznościach, którzy nie rozczulają się żałośnie nad sobą i nie zawracają gitary swoimi idiotycznymi problemami właśnie te niby wrażliwe istoty są dla nie największymi egoistami pasożytującymi na innych jak są słabi- niech się nauczą być twardzi

Gość Anq25
maiquel...po prostu trzeba bylo zamiast na kosmetologie isc na wydzial teologiczny...

Gość maiquel
na kosmetologie i na wydzial teologiczny ida Ci ktorzy raczej gustuja w panach...wiadomo kobiety sa zdradzane zostawiane itp wiec nie moga byc slabe, jednak subtelnosc to podstawa kobiecosci ktorej niestety brakuje wielu paniom.

Gość gdyżowyż
na wetę przyjdź - tu są bardzo fajne dziewczyny, niby delikatne ale jak trzeba krowę rektalnie przebadać to nie wymiękają ;) (no i tipsy odpadają w tym temacie per rectum)

moze na jakims humanistycznym kierunku typu polonistyka mialbym wieksze szanse taka dziewczyne poznac.wiekszosc kobiet jakie spotykam z delikatnoscia maja niewiele wspolnego niestety. figa z makiem;) ja jestem po studiach humanistycznych:)

Gość Anq25
Ale co Ty za brednie opowiadasz....na kafe są tylko delikatne dziewczeta:D Co drugie dziewczę jest tutaj tak subtelne, że aż mdło się robi...

Gość to co ty studiujesz ze tak
zle z kobietami?

Gość sdfgda
Zolza jakich malo- mylisz pojecia.Jesli ktos jest wrazliwy i subtelny to wcale nie musi byc pierdola histerykiem :o Ja jestem wrazliwa,tak jestem odbierana przez ludzi bo zawsze sie staram pomoc jak ktos tego potrzebuje.Nie jestem histeryczka,umiem panowac nad soba.Czasem chlopak sie tylko ze mnie smieje ze jestem idealistka i ze to slodkie ale przejdzie mi z wiekiem.Jakos nie przechodzi ;> I to ja od 2.5 roku walcze i staram sie zrobic co tylko moge zeby wyszedl z depresji i nerwicy.Wiec nie mow ze jak ktos jest wrazliwy to jest pierdola... :o Bo ludzie ktorych opisalas moze sa wrazliwi,ale tylko na swoim punkcie.A to jest roznica... :)

Gość sdfgda
A co do autora to mam rade ;) moze przestan sie rozgladac za tuningowanymi platynowymi solarami a zacznij zwracac uwage na te "normalne" nie wyrozniajace sie az tak bardzo :> Faceci zawsze sie zarzekaja ze tipsiary im sie nie podobaja,ale na takie wlasnie najczesciej zwracaja uwage ;) Pociesze Cie ze takie dziewczyny jakich szukasz jeszcze nie wymarly bo mam kilka takich kolezanek :P