Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maiquel

Czy nie ma juz delikatnych i wrazliwych kobiet

Polecane posty

Gość pawlo pikasso
bronka bez ogonka masz oczko niezlej laluni

Gość sdfgda
Jak juz pisalam do mnie to sie nie odnosi mimo ze jestem wrazliwa wiec z laski swojej nie uogolniaj :o miedzy rozlazla ciota a normalnym wrazliwym czlowiekiem jest duza roznica.Ale nie bede ci tego tlumaczyc,widac ze nie warto... dobranoc

Gość koreczek dupeczek
A ja popieram zolze i zgadzam sie z tym co napisala!! Tez nie znosze takich roztkliwiajacych sie nad soba i swoja wrazliwoscia ludzi (buuuu jaki ten swiat jest okrutny itd itd), choc przyznam sie, ze i mnie nie raz sie zdarza pouzalac nad soba. To tez jest potrzebne byle w granicach rozsadkuii nie lubie uzalac sie nad soba wsrod innych ludzi. Tak czy srak, mniemam, ze zolza jest wrazliwa skoro taka pomocna!

a zresztą: wrażliwy: silnie coś odczuwający, pobudliwy, czuły, uczuciowy, delikatny, podatny, słaby delikatny: charakteryzujący się delikatnością, subtelnością, kruchością antonimy: twardy, wytrzymały, mocny, silny

Gość Anq25
Czy wy znacie definicje wrażliwości?! Mylicie kogoś przewrażliwionego i rozchwianego emocjonalnie z wrażliwym... Ja jestem osobą wyjątkowo twardo stąpającą po ziemi wręcz sprawiającą wrażenie, że nikt mi do niczego nie jest potrzebny i to do mnie przylatują beksy o których wspominasz...ale choć nie płacze, nie narzekam i radze sobie sama ze wszystkim...uważam się za osobę wrażliwą...nie umiem obojętnie przejść koło cierpiącego zwierzęcia czy udziela mi się żal koleżanki, która straciła kogoś bliskiego...nieobca jest mi pomoc zupełnie komuś obcemu gdy widzę, że takowej pomocy potrzebuje...jestem wrażliwa na piękno sztuki i przyrody...rozczula mnie mały kociaczek i bukiet kwiatów od przyjaciół na urodziny...