Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princesska739

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość princesska739

Witam! Zawsze mialam regularne miesiaczki... co 26 dni, zawsze! A ostatni okres mialam 21 wrzesnia.... czyli powinnam juz dostac@ a nie ma...... czy to ciaza????????????

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
100% ciaza:P

Gość princesska427
ale ja pytam powazniee......;/ czy tu nie mozna na nikogo liczyc?!;/eh.

No przeciez pisze powaznie.

Gość princesska427
nie robilam testu. jutro zrobie. a tak w ogole to rak miesiaczki zawsze oznacza ciaze?? dodam ze nie choruje:)!

Gość a skąd my mamy to wiedzieć
? nie mamy rentgena w oczach :O ani nie jesteśmy jasnowidzami :O

Gość debilkkkka
7 osób napisze ci że to ciaza (oczywiscie wezmą ta informacje z dupy bo przeciez do macicy ci nie zajrzą) a 4 napiszą że nie, i wtedy sie uspokoisz ze to nie ciaza?? powiedz mi szczerze...jak tępa jestes?? obstawiam ze bardzo

Dziewczuzyna ma mechanizm obronny w tej chwili i sama sobie wmawia ze nie jest w ciazy. He he:P

Gość debilkkkka
ile ty masz lat kretynko żeby pytać na forum CZY TO CIAŻĄ??? skad niby mamy wiedziec? istnieje milion powodów dla których mozesz nie miec miesiaczki. mamy ci do cipy zajrzec czy co?:o

Gość princesska427
pytałam czy jest takie prawdopodoienstwo! debilko!!! POLACY TO PROSTAKI I NIEWYCHOWANE ŚWINIE! CO ZA NAROD CO ZA LUDZIE!

Dala doopy i teraz rozmysla czy zostanie samotna matka:P

Gość princesska427
zajrzyj do psychiatry glupia idiotko! po co tu wchodzisz? z ciekawosci? czy ten twoj cie wystarczajaco nie rucha i nie moze ci siknac abys miala bobasa?? tak w ogole to nie wmawiam sobie nic,ja chce bobasa!

Gość buahahahhahahaha
ty tez jestes polka wiec sama sobie właśnie pojechałaś:D co za kretynka:D ile ty masz lat?????? okres ci sie spoznia a ty na pyatsz czy jest prawdopodobienstwo ze mozesz byc w ciazy?? zastanow sie nad głupotą tego pytania. kazdy debil wie ze brak okresu to pierwszy objaw ciazy wiec oczywiscie ze jest prawdopodobienstwo kretynko:o ale jest tez prawdopodobiestwo ze nie jestes bo okres spoznia ci sie np od debilizmu:o

Gość a ile ty masz lat autorko
że nie wiesz jakie jest prawdopodobieństwo? tak samo my możemy powiedzieć, ze niektórzy Polacy w tym ty autorko są niedouczeni :O

Gość nitka5476
Matko boska w takim razie mam nadzieje że nie jesteś w ciąży, bo dziecko miałoby spieprzone życie z tak ciemną matką:(

nitka ma racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Gość no proszę POMARAŃCZOWE
to sie mondrzą ale juz tak pod zaczernionym nikiem to nie bardzo co.......

Gość ciazooowaaas
mi się spoznia okres 2 dni. prosze powiedzcie mi jakies jest w procentach prawdopodobienstwo ciąży????????? oczywiscie nie dam wam wiecej informacji bo mam IQ 30 ale na tej podstawie mi powiedzcie???? jestem w ciazy!!!!????? prosze powiedzcie mi czy jestem!! nie mam okresu juz 2 dni czyli jestem tak????? no bo skoro nie mam okresu to chybha musze byc?? czy nie musze???na ile procent jestemn w ciazy?? na 63??? czy wiecej?:((( blagam powiedzcie

Gość princesska427
skad wiecei czy jestem polska? wy glupie kurwy??? jestescie pusty,i starymi papciami! glupie penery kurewskie pierdolone!

Gość princesska427
tak, dokladnie pod pomaranczowymi madre. uwazam ze to jakies stare baby co maja kompleksy! zal mi ludzi z polski!

Gość ale jaja nie mogęęę
a autorka to niby od jakim nickiem pisze?:) pod czarnym?? nie. bo pod czarnym by sie nie przyznala jaka z niej niedojrzała, nieinteligentna gówniara która pyta czy jest w ciazy bo spoznia jej sie okres i oczekuje ze jej na podstawie tej jednej informacji wyliczymy prawdopodobienstwo:D

Nasikaj na monitor to ocenimy czy jestes w ciazy kretynko:P

Gość buahahahhahahaha
gdybys nie zauwazyla to ty tez piszesz pod pomaranaczowym kretynko:o

Dlaczego kazdego na tym durnym forum potepiacie? Nie rozumiem... Dziewczyno idz do ginekologa, zrob test ciazowy... ale nie pytaj tu! Tutaj kazdy Cie potępi.. eh.... ;/

Gość weq
Nasikaj na monitor i jak zobaczysz na czarnym tle II KRESKI TO JESTEŚ W CIAŻY HHHHHHHHHHHHIHIHIHIHI:D

Autorko nie podalas zdnych dodatkowych informacji np; czy uprawialas sex w dni plodne czy pelka wam gumka czy zapomialas pigulki po prostu spoznia ci sie okres ,wiec zrozum ,ze ni huja nie jestesmy w satnie ci pomoc :O:O:O a ty jeszcze wielce obrazona i zbulwersowana:O

One mają rację, że inteligencją to ty nie grzeszysz:( Co z tego, że spóźnia ci się okres. Każdej kobiecie się czasem spóźnia, niekiedy jest to ciąża - ale w większości przypadków nie. Skad mamy wiedzieć jak jest u ciebie?? Mamy ci zrobić internetowe usg? Nikt ci przeciez tutaj nie napisze czy jestes w ciąży na podstawie tego ze spóźnił ci się okres:o Na jakie odpowiedzi ty liczyłyaś? Wybacz ale zgadzam się z przedmówcami że mam nadzieje że w ciąży nie jesteś bo biedne by było to dziecko z tak niedojrzałą i niestety ewidentnie głupią mamą:(

Naprawdę nie wiem na co ty liczyłaś:o Napisałaś "spóźnia mi się okres - czy to ciąża?????????????????" My byśmy ci napisały że tak a ty byś zaczeła kompletować wprawkę?:o Jesteś bardzo mało inteligentna:(

I ty wyzywasz od kurew?????????? Spojrz w lustro... My nie pytamy na forum czy jestesmy w ciazy. "Drobna" roznica miedzy nami co?:P