Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratatugy

objawy zerwania blony

Polecane posty

Gość tratatugy

Witam :) pytanie do Pan- czy mialyscie jakies objawy zerwania blony dziewiczej? Mam prolem w ocenieniu,czy zostala zerwana, aczkolwiek od czasu ewentualnego zerwania odczuwam niekiedy wrazenie,jakby "wyciekala" ze mnie jakas kropelka np sluzu, a podczas gdy moj chlopak we mnie wchodzil (aczkolwiek wszedl nie gleboko), mialam jakby peknal we mnie jakis maly pecherzyk. problem jednak w tym,ze i wczesniej chlopak mogl wlozyc palec(a nawet 2) na ala dlugosc. zastanawiam sie,czy mogl blone rozerwac ginekolog? przeprowadzil badanie przez pochwe i dosc mocno zabolalo, aczkolwiek na rekawiczkach nie mial krwi. jednak chlopak mowi,ze przed wizyta u lekarza mial trudnosci z wprowadzniem palca na taka dlugosc jak teraz...

Gość sama zobacz
weź lusterko i zobacz sobie, w czym problem ? czasem blona jest b. elastyczna i słabo ukrwiona, tak, że nadrywa się dopiero po kilku stosunkach, krwi wcale nie musi być ja miałam tak, jak opisujesz, jakby pęcherzyk pękł, nic nie bolało, krwi nie było, zauważyłam, że tampony łatwiej wchodzą