Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa jedynaka

zaborcza teściowa

Polecane posty

Gość synowa jedynaka

Mam problem z tesciową. Brak mi juz do niej cierpliwości. Denerwuje mnie w niej wszystko, głos, sposób mówienia, zachowania itp.. Mówi tak, jakby miała do całego swiata pretensje,we wszystkim węszy podstęp,jest bardzo niezadowolona z zycia i wogóle materialistka. Swoje trzy grosze musi zawsze wtrącić. Ze względu na męża nie czepiam się jej i udaje dobra synową, ze się nic nie dzieje. Wogóle kontroluje mnie, kiedy jestem w domu, robi dokładny przegląd domu, wszystko wypatrzy, a potem mi mówi co jest nietakiego u mnie w domu. Za każdym razem kiedy z nią rozmawiam mam podniesione ciśnienie.Mogłabym z nią porozmawiać o tym ,ale to ten typ ma tak, ze i tak mnie nie zrozumie. Ma wpływu na mojego męża i ogólnie na nasz związek. Wogóle mogłabym o niej pisać i pisać,temat rzeka. Z mezem bardzo dobrze sie rozumiemy dgdyby nie jego mama zycie byloby lepsze. Co mam robić zeby bylo lepiej czas abysmy sami decydowali o sobie! Nie chce wejsc w drazliwe tematy a chce ratowac nasz zwiazek.

Gość a co mąż sądzi o twojej mamie
tak to jest, że razem z mężem dostajesz teściową i teścia :) Nie widujesz ich wciąż, więc się ciesz. A to, że ma inne poglądy niż ty, nie oznacza że jest zła. Swoją drogą musisz byc strasznie niedowartościowana, skoro uwaagi teściowej aż tak bardzo ci przeszkadzają. Nie możesz jednym uchem wpuścić, a drugim wypuścić?

Gość przeczytałam co napisałaś
i nie znalazłam żadnego konkretu nie lubisz jej dla zasady?

Gość pitoliszzzz
zazwyczaj prawda leży po środku, podejrzewam, że ty się uważasz za pępek świata i , że teściowa winna "tańczyć" tobie na zawołanie, po drugie, węszy ci w domu, to co mieszkacie u teściowej, jeżeli ta, no to wyprowadż się, chciałaś mieć męża, dom i darmową pomoc, nie mat tak dobrze.