Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniUlka184

Ciąza

Polecane posty

Gość AniUlka184

Mam takie pytanie jestem w 4 miesiącu ciąży i byłam u lekarza i zapisał mi Luteinę bo mam zagrożona ciąże miałam plamienia dlatego i lekarz kazał mi lezec w łożku ale ja juz leze tydzien czasu juz lepiej sie czuje i nie plamie ale ile to mozna lezec w tym łozku jak kłoda a dopiero mam wizyte u ginekologa za tydzien to co mam jeszcze tydzien lezec az do wizyty u ginekologa ?????Czy ktoś tak już miał że cały czas leżał ??? Proszę o odpowiedz ;/

Gość rfghnjijuhb
Powinnaś leżeć aż lekarz stwierdzi , że już nie musisz .

Leż tyle ile kazał CI lekarz. To, ze teraz lepiej sie czujesz, nie oznacza, że jest dobrze. i nie narzekaj tak, bo niektóre leża całą ciążę. A to jest dla dobra Ciebie i Twojego dziecka

Gość myślę ze jak nie będziesz
non stop leżała to nic się nie stanie, ale nie przemęczaj się, tzn nie rób nic co mogłoby się źle odbić na ciaży.

Gość AniUlka184
A czy to jest normalne ze jajniki bolą w czasie ciąży ?

Gość AniUlka184
Pytam bo jest tomoja pierwsza ciąża i nie mam nawet kogo sie zapytac :(cokolwiek :((

mnie cały brzuch bolał, jajniki też. ale ja też miaąłm ciążę zagrożoną- nie wiem jak jest w normalnej:)

Gość xhxhsjsnj
myślę, że do wiyty u ginekologa powinnaś leżeć. Nie ryzykuj. Nie masz pewności , ze jak teraz czujesz się dobrze to wstaniesz i nadal będzie dobrze. Cierpliowści...

Gość AniUlka184
Moje pytanie jest takie jak byłam u ginekologa to jeszcze nie wykazało bicia serca to w którym tygodniu jest widoczne na Usg ?????

Gość fgbxbbhngrf
moja mama lezala cala ciaze ze mna dzieki niej tu jestem wiec nie placz o 2 tyg chyba,ze ci nie zalezy na tej ciazy

Gość AniUlka184
A ja mam zagrożoną ciąże poniewasz miałam plamienie ale te plamienie było co jakis czas

Gość jaka taka mamuska
to ty jestes pewna ze jestes w ciazy jak serduszka jeszcze nie sluchac juz powinno śluchać chyba po 21 dniach a ruchy jakies czujesz rosnie prawidłowo

Gość AniUlka184
Przepraszam w 4 Tygodniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aniulka , w drugiej ciąży ciągle mdlałam, krwawiłam, leżałam w szpitalu, mają niespełna 3 letnie dziecko w domu. Na początku lekarz nie dawał szans, że ciąże utrzymam. Modliłam się jak szalona, leżałam plackiem, co jakiś czas wychodząc ze szpitala normalnie funkcjonowałam, ale później znów wszystko wracało. Urodziłam zdrowe, duże dziecko, rozwija się dobrze, jest kochane. Słuchaj rad lekarza. Życzę Ci, aby u Ciebie też wszystko dobrze się skończyło.

Gość jaka taka mamuska
no to troche zmienia postac rzeczy

Gość jaka taka mamuska
wszystkiego dobrego zycze uciekam pa

w 4 tygodniu ? :) To spokojnie zaczekaj. Jeśli masz jakieś pytania, chciałabyś pogadać, pisz na maila, w miarę możliwości odpowiem.