Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubekkk

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Polecane posty

Sirhan ad-Din an-Nabheni---> Czy możesz zdradzić mi co jest napisane w Twojej stopce? Bardzo mnie to nurtuje ;) Pozdrawiam!

Gość w stopce pisze że
mieszka w polsce i szuka żony

Gość do sirhana
wlasnie przecyztalam twoj wpis na jakims topiku,cytuje "posmakowalas bagiety?'' no jasne, to swiadczy o twej nadprzyrodzonej inteligencji ciemniaku :D

Gość ktos starszy nie zaklada durny
ch topicow jak ten!!! dziubekk ty naprawde zachowujesz sie jak dziecko! nie znam was ale caly ten topic to dzieciniada .jak mozna zakladac takie topici ? jak ci sie koles nie podoba to z nim nie gadaj a nie psuj ludziom repytacji wlasnie takim durnym , zchamialym tematem! patrze na to i widze ze to ty dziubekk jestes dzieciak zwlaszcza jak ktos ogranicza sie do wypowiedzi ,,żalll''

13:02 [zgłoś do usunięcia] ktos starszy nie zaklada durny----> jak kurde niewiesz o czym temat i od czego sie zaczeło to sie nie wpierniczaj

Gość dziubekk i tak jestes
żalosna , nic mnie nie obchodzi co mi napiszesz.poprostu wiem ze jestes jebnieta. tyle ci powiem

sam pisales kiedys topic o dziewicach i wogole wiec ja mam tylko jednego faceta i tylko tego miec do konca zycia a ty napewno nie jestes 100% arabem bo ja znam kilku arabów i są oni mili kulturalni i wogole inaczej zachowuja sie niż ty