Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktywnaaaaaaaaaaaa

czasem odczuwam brak bliskiej osoby

Polecane posty

Gość aktywnaaaaaaaaaaaa

Mam 27 lat i tak się zastanawiam jak ludzie siebie nawzajem odnajdują. Przez już dłuższy czas jestem sama i nie zawsze jest mi z tym dobrze. Aby nie odczuwać samotności jestem aktywna sportowo i działam w stowarzyszeniu, aby mieć jakieś zajęcie po pracy. Lecz niestety to nie zawsze potrafi zastąpić mi takich bliskich relacji z drugim człowiekiem. Czasem sobie myślę nic na siłę, że co ma być to będzie, że wszystko tam na górze juz zostało zaplanowane. A czasem myślę sobie, że szczęściu trzeba trochę pomóc, że chcąc czy niechcąc powinnam wychodzić, otwierać się na ludzi i takie tam... Co wy o tym myślicie, podzielcie się swoimi przemyśleniami, przeżyciami.....

Gość uyte
ja mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość eqbebeqb
Jestem sam. trafiam na same pieniaczki i zeschizowane laski . kiedys mialem dziewczyne teraz nie mam. poza tym chcąc być sobą trzeba nauczyc się byc samemu - nie jestem typem twardziela - a wam tylko na takich zalezy , na samcu a nie drugim czlowieku

Gość aktywnaaaaaaaaaaaa
Myślę,że my dziewczyny nie oczekujemy od chłopaka byciem twardzielem, to tylko jakiś stereotyp. Jedynie zgodzę sie z tym, że czasem facetom brakuje zdecydowania i zaradności, bo w dzisiejszych czasem częściej obserwuje się dziewczyny silne i dominujace w związku. Ja chyba jestem po środku, wiem zazwyczaj czego chcę, ale lubię też być trochę pokierowana przez chłopaka.