Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwerfw

Ile Nospy bierze się maksymalnie jeśli są skurcze?

Polecane posty

Gość fwerfw

Jak w temacie. Lekarz zalecił mi branie Nospy żeby jeszcze przetrzymać trochę dziecko. Starałam się jej prawie nie brać ale dziś brzuch twardnieje mi bardzo często. Jedną tabletkę już wzięłam. Ile mogę wziąć maksymalnie?

Gość fwerfw
Dziewczyny, z ulotki wynika że mogę wziąć do tabletem 40-miligramowych na dobę. Czy którejś z was lekarz na tyle pozwolił?

Nospa na przetrzymanie ciąży to bzdura! Jak się zaczną skurcze porodowe to żadna nospa nie pomoże. Ona działa rozkurczowo ale nie do tego stopnia.

Gość fwerfw
Dharma, a czy ja piszę że lekarz zamierzał powstrzymywać skurcze porodowe? Chodzi o to żeby powstrzymać ewentualną lawinę zmian w sytuacji gdy lepiej żeby dziecko jeszcze parę tygodni wytrzymało, choć nie jest to już konieczne.

Gość fwerfw
Kasiu, dzięki! Czyli brałaś 160 mg dziennie a ja mam w ulotce że można do 240 nawet ale jakoś to tak dużo mi się wydawało... No to jeszcze w razie czego parę tabletek mogę łyknąć, jak mi się zdaje.

Gość kajlsjfhs
Nospa to świństwo i nie wiem jak ma Ci niby pomóc. Może skonsultuj to z innym lekarzem. Ja po nospie kilka miesięcy leczyłam uczulenie. Głupia byłam, że to brałam.