Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna niz inni

studniowka

Polecane posty

Gość inna niz inni

w styczniu mam studniowke...nie ide. kiedy kazdemu mowie ze nie ide na studniowke od razu jest ze jestem pojebana bo to jedyna taka impreza w zyciu bla bla bla...mam w dupie co inni mysla, po pierwsze rozstalam sie z chlopakiem i nie mam z kim,po drugie moja klasa w wiekszosci jest pojebana (oczywiscie nie wszyscy) ale dziewczyny typu TECHNO RZADZI. kazdy mowi ze bede tego zalowac, ja wiem ze nie bede bo najprosciej w swiecie nie chce tam isc...poza tym szkoda mi wydawac 200zl za wstep do tego sukienka,buty,makijaz,fryzura. jest tu ktos kto mysli tak jak ja i mam gdzies to co mysla inni?

Gość kassiaa19......
u mnie w mojej pojebanej klasie studniowka wogole sie nie odbedzie bo prawie nikt nie chce isc

Gość kassiaa19......
chyba dlatego ze jej koszt to 400zł..... ale w sumie to nawet ok

Gość ja szłam sama na studniówkę
bo nie miałam chłopaka i było to dla mnie całkiem normalne i też się wszyscy dziwili, niektórzy nawet radzili, żebym z mlodszym bratem poszła :D Po czym się okazało, że jedyne pary jakie były na studniówce, to pary szkolne, a spoza nikt nie przyprowadził żadnej osoby towarzyszącej. Nie uważam, że moje życie stałoby się uboższe, gdybym na studniówkę nie poszła - impreza jak impreza, tyle że w hotelu i w bardziej eleganckich ciuchach... Tyle że moi znajomi byli spoko (wtedy jeszcze tak myślałam) więc zabawa była fajna. Ja się nie dziwię, że nie chcesz iść skoro ani towarzystwo ani muzyka ci nie pasują...

Ja tez mialam nie isc, ale w koncu zdecydowalam sie przed sama studniowka, zaprosilam kolege, ktory przesiedzial prawie cala impreze bo nie lubil takiej muzyki ale zostal ze mna do konca, a ja sie swietnie bawilam nawet z tymi ludzmi z ktory sie niezbyt kumplowalam i nie zaluje ze poszlam

ja bardzo nie chcialam isc, ale poszlam bo wszyscy szli. w sumie dobrze sie bawilam i nie zaluje - kurcze jak to dawno bylo...

Gość kassiaa19......
chyba dlatego ze jej koszt to 400zł..... ale w sumie to nawet ok

W mojej szkole studniówka kosztowała 2oo zl. Poszłam dla siebie, moja klasa to same `dzieciaki` i debile! Studniówke ma sie raz w zyciu! ;] Idz:D