Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1316

BEZPIECZNY PETTING ? PORADY I SPOSOBY UPRAWIANIA

Polecane posty

Gość 1316

1316 Taka sytułacja 2 ok. lata temu wracaliśmy z wycieczki szkolnej z aqwaparku w busie powiedziałem ,ze same deski w klasie a jedna z nich powiedziała że nie i czy ma mi pokazać ja mówie tak to ona wc damskim i gdy sie zatrzymaliśmy na stacji benzynowej na 30 min postuj zawołała mnie do wc i zamkała kabine i sie rozebrała od pasa w górę i wtedy zobaczyłem jej cycuszki troche małe i je dotkłem ona powiedziała żebym jej pokazał swojego ja powiedziałem dobra ale ty pokaż c*pke zdiolem spodnie ona tez i zobaczyłem jej dotkłem jej i byłam bardzo wilgotna zobaczyła i mówiła że coś mały ja mówie że wechodze w okres dojżewania bo mieliśmy wtedy niecałe 13 lat a dziewczyny wcześniej dojżewają a ja jej że ty tesz nie masz dużych i powiedziała że rosną ja na to ze muj tez . Wtedy jeszcze nie pociągał mnie sex tak jak ja bo ona już dojżewała a ja nawet spermy jeszcze nie miałem i wziełam ch*ja włożyła sobie lekko i mówiła zebyśmy to zrobli wieć wkładałem powoli ja bardzo bolało i wypłyneła krew jak dałej włożyłem bo miałem jeszcze małego 11 cm i robiłem to aż tostaliśmy orgazmu wyjołem i był suchy bo sie nie spiściłem i to był mój pierwszy raz wc. ale teraz mam 16 lat i mi sie bardzo chce a jej juz nie tak bardzo ja wtedy ale chce znią to zrobić tylko raczej petting bo sex to duże ryzyko bo juz produkuje sperme i sie spuszczam i mam o wiele dłuszego 17 cm i chcemy to zrobić zebpiecznie ale czemu jak była młodsza to jej sie bardzie chciało a teraz mniej.Chce z nią to zrobić bo samo masturbowanie się mi nie wystarcza a poza tym ma fajną dupcie po prostu miód a cycki mino 15 lat wciąż troche małe tak jak inne w klasie ale coż A PROPO JAK TO ZROBIĆ BEZPIECZNIE I SPOSOBY UPRAWIANIA

dzieciaku Naucz się najpierw poprawnie pisać, bo błędów robisz co nie miara:( A przede wszystkim najpierw dojRZej do seksu! Bo później dzieci będą miały dzieci...