Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie dzis logowac

moje zdjęcie na nk

Polecane posty

Jestem wkurzona na maxa, moja szwagierka, siostra mojego męża, wstawiła moje zdjęcie (ja jestem na nim z nią) na naszą klasę, a ja nie życzę sobie być na jakimkolwiek zdjęcia w necie, nie mam swojego konta, (dziś mi powiedziała o tym koleżanka, o zdjęciu), w sumie jesteśmy w dobrych stosunkach, pomijając fakt, że to zdzira, ale jakby nie było siostra męża i chrzestna naszej małej. staram się zachowywać przyzwoite stosunki rodzinne i nie wiem, czy jej zwrócić uwagę by usunęła to zdjęcie. Co zrobić? A jak się obrazi? W sumie to tylko zdjęcie…

Gość Jesli nie masz
ochoty widniec na stronce NK to zwroc jej uwage.Ale grzecznie:)Pozdrawiam

Gość nie przesadzaj
jakaś szkaradna jesteś czy co????

Gość to jeszcze nic***
mój chłopak zamieścił wspólne zdjęcia na NK a ja nie mam konta nigdzie bo nie lubie bo wlaśnie jestem szkaradna :) wdocznie on tak nie uważa, skoro zamiescił wspólne zdjęcia a ja nie lubięęęęęęęęęęęęęęęę!

Gość prawda boląca jest taka
że nikt inteligentny już konta na nk nie trzyma od kiedy plebs się dowiedział i tam się zleciał z fotkami swoich połówek pociech domostw ogródków zdjęć z wycieczek zagranicznych i tym podobnych śmieci wiocha totalna i obciach

Gość boląca prawdo
pół biedy tych co wypisałaś, najlepsze są te smarkule same sobie zdjęcia robiące , włosy czarne albo blond i te ich dziubki :P:P:P

otóż to. zdjęcie jest na plaży, ja w luźnym stroju i może niekoniecznie mam chęć by mnie oglądali moi klienci z pracy, dość poważnej. nie lubię nadmiernego ekshibicjonizmu. zdjęcie jest zwykle, normalny wypoczynek, ale chodzi i sam fakt pokazywania zdjęć prywatnych wszem i wobec i to bez mojej wiedzy i zgody

Gość jestescie stuknieci
i tyle. A na nk rzeczywiscie zrobiło się już nudno niestety... Chociaż ja uważam się za inteligentna mimo wszystko:D

Gość nie uważam żebym
miała od razu rezygnować z konta na nk z powodu głupich ludzi robiacych z tego portalu bazar pod tytułem kto ma więcej/jest ładniejszy itd ja jestem umiarkowana w tych dziedzinach ale nie mam zdjęcia i swoją prywatność sznuje i zostawiam dla siebie,a w klasie zostaje bo do niej uczęszczałam=)

Gość nie uważam żebym
przepraszam miało być szanuje..

Gość takk jak ktos wyzej napisal
jest to upublicznianie wizerunku bez twojej zgody (ba, nawet wiedzy :O ) powiedz jej ze sie dowiedzialas i ze sobie nie zyczysz, ona lamie prawo w ten sposob

Gość mam to samo.....
byłam chrzestną synka mojej kuzynki a ona jako matka polka wśród 80 ciu innych zdjęć dzieci musiała na nk powstawiać zdjęcia z chrztu, no i oczywiścia ja jestem na nich. Wkurzyłam się cholernie bo też nie mam konta na nk, nie chce żeby ktoś oglądał moje zdjecia. Tu nie chodzi o brzydote, bo brzydka nie jestem ale o prywatność. Ja nie lubie robić zdjęc i jeszcze ich publicznie pokazywać. Niestety nie powiedziałam jej żeby usunęła bo wiem ze by tego nie zrobiła. Musiałabym się z nią pokłócić a tego nie chcę. Dla niej najważniejsze jest pokazać publicznie swoje osiągnięcia w postaci dzieci i rodzinnych "imprez" bo nic innego pokazać nie może. I nic tego nie zmieni takie są jej abicje życiowe.