Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gruba Andzia

Zaczynam karierę na kafe- Moja historia

Polecane posty

Cześć wszystkim! [cześć] Postanowiłam dołączyć do największego w Polsce grona nieudaczników, przegrańców i pasztetów. Wiem, że tylko tutaj będzie mi dobrze i będę się czuła jak w domu. Jestem pasztetem i jestem gruba, mimo to marzę o bzykanku chociaż raz w życiu. Myślicie że mnie to kiedyś jeszcze spotka zanim umrę? Jak myślicie czy mam szansę??? Pocieszcie mnie, proszę :(

No rączkę zrobiłam tak, że zanim zaczęłam pisać tu to byłam na stronie głównej forum i tam czytałam sobie wszystko jak sie robi i gdzieś też ktoś się pytał w jakimś temacie jak się robi buźki to poczytałam i wiem. Ja już długo czytam kafe, tylko że nie pisałam nic wcześniej a teraz się przełamałam trochę.

Gość Andzia Andzia
Nie przejmuj się takimi rzeczami,na pewno jesteś jeszcze bardzo młoda. Na wszystko przyjdzie czas. Skoro jesteś pooonoć guba to napisz mi ile masz wzrostu i ile ważysz. Jest wiele grubych kobiet a niektóre to mają super facetów. W życiu nie chodzi tylko o urodę:-P 🖐️👄

No tak, masz rację. Tylko ja mam czasem wątpliwości czy mnie jeszcze coś dobrego spotka w życiu. Nie jestem jakaś bardzo stara, mam 22 lata ale w tym wieku "normalne" dziewczyny mają facetów już a ja nigdy jeszcze nie miałam i już tak chyba zostanie :( Kto by chciał mieć grubą babę? Nikt by się ze mną nie pokazał nigdzie przecież... mam 160cm wzrostu i ważę 96kg ;(;(;( można sobie wyobrazić jaki ze mnie wieloryb...

Gość njsdfnbjkfbnijfbirtb

Gość Andzia Andzia
Amant to masz problem:-) :-P Chciałam powiedzieć,że nie masz problemów i dlatego imię Andzia cię drazni a poza tym NUDNY jesteś.👄

Witam, też nie lubię Andzia, ale tak wszyscy mi dogryzali z tym, że już się przyzwyczaiłam i sama tak mówię. Gdybym była pięknością to napisałabym Anna albo Ania, ale ze mnie taka poczwarna Andzia i tyle.

Gość Andzia Andzia
Gruba Andzia,ważysz dużo ale może weź się za siebie. Siedzisz przed kompem i chcesz schudnąć? Ruch,ruch,i jeszcze raz ruch, Pozdrawiam🖐️

Gość zamiast się
uzalac nad sobą-poprostu schudnij;)

Gość majdalena
Amancie a ja nie znoszę jak ktoś nie znosi poza tym znosić to można jaja

Gość bulimka
po co wracać do lodówki, ja tam lodówke kupiłam sobie do pokoyu, problem z bieganiem na dół i z powrotem mam z głowy. Tera moge tylko siedzieć , jedną reką przeglądać net a drugą sięgać do lodówyy

Gość Andzia ale z ciebie jajcara
pewnie bedziesz sławna na kafe hahahaha

Gość Andzia Andzia
I jak tam,są faceci co lubią takie okrąglutkie cukiereczki,musisz trafić na swego:-) Poza tym możesz sprzedać swoją cnotę,niezłą kasę można za to dostać,przyjemne z pożytecznym👄

Gość ALICJA 35
ANIU, są mężczyxni , którzy preferuja puszyste kobietki.Myslę, ze dla własnego zdrowie powinnas schudnac choc 1 10 kg, lepiej poczujesz sie psychicznie.Najlepiej pod kon trola dietetyka.NAPISZ, CO NAJBARDZIEJ LUBISZ JESC.

Gość jesteś nieautentyczna
i wydumana to się czuje od pierwszego zdania brak autentyzmu w tej twojej wymyślonej postaci płaskie to i nieinteresujące ale próbuj próbuj niektórzy łyknęli :D

Gość bfkkkkls
"pewnie bedziesz sławna na kafe hahahaha' jasne, tu dużo nie potrzeba