Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona__________________

Kobiety - narzeczone i mężatki a nowo poznany facet.. dlaczego się zauraczamy?

Polecane posty

Gość ona__________________

Witajcie. Mam narzeczonego. Jesteśmy razem trochę ponad 2 lata. Ostatnio bardzo źle nam się układało. Niestety, w tym czasie poznałam bardzo fajnego faceta.. nie pociągał mnie jakoś raczej seksualnie.. ale super mnie rozumiał i się świetnie dogadywaliśmy. Podrywał mnie. Ja nie wiem, co do niego czułam, ale na pewno nie pociąg seksualny. Fajnie spędzało się nam czas i pokazał mi, że życie może wyglądać zupełnie inaczej.. wyjechał do rodzinnego miasta.. miałam go odwiedzić, ale nie zrobiłam tego.. Kocham mojego faceta.. jednak mam go dosyć często. Nie wiem, czy z kimś takim chcę przeżyć swoje życie.. boję się tego, że jak pociąg seksualny minie - lub zmniejszy się, nie będę miała o czym gadać ze swoim facetem.. On już mi działa strasznie na nerwy... Wiem, że chcę spróbować naprawić mój związek i to zrobię.. ale wiem też, że muszę kompletnie zakończyć znajomość z tym drugim facetem.. i wiecie co myślę? Boję się, że uwiążę się w swoim związku i będę kiedyś żałować, że chociaż bardziej nie poznałam tego kolegi:( Aha-od razu mówię, o żadnej zdradzie nie było i nie ma mowy.. No chyba, że zdradą nazwiemy myślenie o tym drugim i czasem prowadzenie z nim dwuznacznych rozmów..

zauroczenie to nic złego, to się dzieję poza kontrolą, nie masz nad to wpływu...ale to co zrobisz z tym zauroczeniem już jak najbardziej zalezy od ciebie i świadczy o tym jakim jesteś człowiekiem. Zauroczenie, rozmowy to nie zdrada ale jest cienka granica. Której lepiej nie przekraczać. Chcesz być fair, w porządku wobec osoby z którą jesteś w związku to poprostu chwilowe zauroczenie, natrętne myśli zdusisz w sobie i nie pozwolisz im się rozwinąć. Nie jest to łatwe, szczególnie jeśli z tym kimś widujesz się na codzień chcąć nie chcąc np w pracy czy na uczelni.

Gość ona___________________________
blokers wypier dalaj , prostakow nie pytam

Gość to wyżej to podszyw

Gość tojaaaaaa
a ja mam meza , ciagly kontakt z facetami i jakos sie nie zauroczam jestem zauroczona tylko moim mezem

Gość jhg
to zalezy od relacji jakie mamy ze swoim partnerem. Jesli jest ok nie ma mowy o zauroczeniu kims innym, ALE jesli facet olewa, nie wykazuje zadnego zainteresowania kobietą ta czuje sie odrzucona, niekochana i brzydka. A taki ktos kto po drodze sie nawinie zacznie sypac komplementami, daje to czego w zawiazku brakuje zauraczamy sie tym :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuup