Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dont bring me down

Poradzcie prosze - nie wiem czy sie z nim spotkac ...

Polecane posty

Gość dont bring me down

tydzien temu spotkalam sie z kolesiem, tzn siedzielismy u mnie, ogladalismy filmy, drinki - nic nie bylo oprocz calowania (czego jakos tez zaluje), wyszedl nad ranem, prosto do pracy. Ogolnie fajny facet, mily, dobrze sie gadalo, ale zupelnie nie w moim typie :( i wiem, ze raczej nie spodoba mi sie.. on jest strasznie nakrecony, bardzo dlugo nalegal na spotkanie, wiem ze mu sie podobam, prawi komplementy, mowi 'kochanie', 'skarbie' (co juz mnie w ogole odrzuca :o ) no i znowu dzwoni, pisze, chce sie jutro spotkac... a ja nie wiem co robic i co mu odpowiedziec .... znowu chce mnie odwiedzic z jakims filmem i winkiem (na sex wie ze nie ma co liczyc), a ja nie chce zeby za bardzo sie zagoszczal u mnie ... moze jeszcze jakby zaproponowal wyjscie, to inaczej bym do tego podeszla, ja po prostu nie mam ochoty siedziec z nim u mnie (moj blad, bo w tamtym tyg to ja go zaprosilam), ale on raczej jest niechetny zeby gdzies wyjsc na miasto, do pubu :o z drugiej strony, tak wyszlo ze w ten weekend i tak bede siedziec w domu, i sie zapewne nudzic, wiec spotkanie z nim byloby jakas 'rozrywka', ale juz sama nie wiem .... bo tez nie chce zeby sie jeszcze bardziej nakrecal :O

Gość GIGI232325
z tego co piszesz to ci na nim zależy wiec po co zawracac sobie gitare?wogole sie z nim nie spotykaj

Gość ale jajcax
Po co mu doopę zawracasz i robisz sobie z niego zapchajdziurę umilającą nudny czas? Powiec mu hasta la vista i po bólu. Co za dziecinada:O

Szkoda robić chłopakowi nadzieję. Skoro Ci się nie podoba i nie widzisz żadnej szansy na to, by Ci się podobał to jasno daj mu do zrozumienia, że nie jesteś zainteresowana bliższą znajomość z nim. Co z tego, że w weekend będziesz się nudzić? Nie rób mu nadziei, skoro nie chcesz, by się to rozwinęło. Gdybyś to Ty była w takiej sytuacji, że facet spotyka się z Tobą tylko dlatego, że akurat nie ma nic lepszego do roboty, ale wcale mu na Tobie nie zależy, to czułabyś się oszukana, prawda? Chcesz, żeby mężczyźni traktowali poważnie Ciebie, to Ty ich też tak traktuj... __________ http://www.esjotka.pl/linki/mezczyzna