Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Enonim

Czy przez seks analny można zajść w ciążę?

Polecane posty

Witam, mam pytanie odnośnie seksu analnego, 2 tygodnie temu odważyliśmy się to zrobić, cały stosunek nie trwał więcej niż 5 minut, nie doszło do wytrysku bezpośrednio w odbycie, czy jest jaka kolwiek możliwość aby dziewczyna zaszła w ciążę?

Gość jeśli wytrysk nastąpił poza
odbytem, ale w jego okolicy, to sperma mogła się dostać do pochwy i teoretycznie ciąża możliwa :(

Gość asia88-84
oczywiscieciaza murowana a dziecko urodzi przez nos .kurde poczytajcie trohe ludziska!!!!!!!!!!miedzy odbytem a pochwa jest bariera ze tak powiem! zanim sie za seks bierzecie czytajcie!!!

Gość hbjh jn knj
teraz przez 9 miechów nie możesz pierdzieć bo poronisz

chciałem zaznaczyć, że do wytrysku wogóle nie doszło, ani w odbycie ani poza nim

Gość to ja dziewczyna Enonima
Tłumaczę mu że nie zajdę w ciąże bo po prosu nie mogę miec dzeci ale on nie rozumie Pozdrawiam. Roman.

Gość ahaaa.......
Kurde, no pewnie! a później jak Ci guz na kolanie wyskoczy to oznaczać będzie ciążę poza maciczną ... współczuję..

Gość to oczywiste przeciez
zaden facet nie moze zajsc w ciaze, nawet gdybys mu sie spuscil do d...

Źle mnie zrozumiałeś ja uprawiałem seks analny z dziewczyną... Chciałem dodoać, że spóźnia jej się okres dni

Gość zxzxzx
człowieku ile ty masz lat? jak wyobrażasz sobie ciążę w odbycie?

Przecież wiem, że ciąża nie odbywa się w odbycie, tylko czy jest jaka kolwiek możliwość, aby plemniki z wnętrza odbytu przedostały się do narządu rozrodczego kobiety? Proszę kompetentną osobę o odpowiedź

Gość _nomfomanka_
dodam do przedmówcy, ze Twoja partnerka musi sie natychmiast przebadac laryngologicznie gdyż występuje możliwośc ciąży pozamacicznej

Gość dzięki nomfomanka umknęło
mi to, dobrze, że przypomniałaś.

Gość efqef
Orzeba byc nieźle trzepniętym aby uprawiac seks analny,a do n-tej potegi trzepnieci sa Ci ktorzy uprawiaja ten seks bez prezerwatywy

Gość zxzxzx
ale o jakich plemnikach jest mowa skoro mówiłeś ze sie nie spóściłeś? mi się wydaje ze jest to grożny przypadek ciąży urojonej!!! uwazaj zeby se tym nie zarazic!!!!

Nimfomanka wykazałaś się widze, niezły dowcip, szkoda, że z tylu bzdurnych porad nie znajdzie się jedna a porządna...

Gość reniferrrrr
szkoda że Twoje pytanie jest tak głupie, innych odpowiedzi sie nie spodziewaj do takiego pytania

Próbowałam właśnie wyszukać,ale niestety nie wyszło. Co nie zmienia faktu,że tam to nie jest główny temat, bo jak napisałam, tematem są nastolatki i była tam jedynie wzmianka o tym,że są tak niewyedukowane/i,że seks analny uważają za świetną metodę antykoncepcji i przy okazji na zachowanie dziewictwa (!). I o tym tyle. W każdym razie zamiast się zastanawiać, męczyć i tonąć w domysłach, wystarczy po prostu pójść do apteki i zrobić test.

Niunia, a co w tym ośmieszającego? Ośmieszająca to jest niewiedza tutaj przebywających, a potem się dziwić, że nagle ciąże niechciane. Bo przecież kochaliśmy analnie, albo przecież nie skończył we mnie! Tragedia.

Gość kdnvcj
No własnie,smieszna jest newiadza tutaj piszacych,szczegolnei autora :-) ze wkłada do dupy kutasa bez prezerwatywy