Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Enonim

Czy przez seks analny można zajść w ciążę?

Polecane posty

Oj ludziska. Każdy ma inne problemy, dla jednych jest brak pieniędzy a dla innych pryszcz na nosie. Odpowiedam, możliwości zajścia w ciąze podczas seksu analnego nie było. A okres czasem się spóźnia zwłaszcza gdy się na niego czeka. Pozdrawiam

Gość ela19
Ja uprawialam ostatnio anal z chlopakiem i spuscił mi sie w tylku a potem jak zmieniłam pozycje wszystko sie wylało na moje wargi wiec jest mozliwosc zajscia w ciaże ?

QWA odezwała się banda ginekologów teoretyków Tak i Enonim może właśnie stać się szczęśliwym (lub mniej ;) szczęśliwym ) tatusiem jak i ela19 mamusią. Nie miał wytrysku tak? Ok ale jak wsadzał swojego zakładam podnieconego kutasa to na jego końcu mogły już się pojawić plemniki. Więc jak dotknął takim wilgotnym kutaskiem cipki dziewczyny (czego przez bliskość z odbytem wykluczyć nie można ) to miał szanse zapłodnić ją. Zresztą jak go wyciągał też mogło do takiego kontaktu dojść. Więc powinien pomykać do apteki po teścik bo szkoda nerwów tracić ;) A jeśli mu się uda myśleć następnym razem. A ela19 to chyba się z was nabija kretyni. Jesteście żywym dowodem na to że chyba trzeba wprowadzić logikę do szkól.