Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie umie dłuzej

ech co za pech

Polecane posty

Gość już nie umie dłuzej

mam faceta mieszkam znim mamy sie zenic wszytsko ustalone .niekupił mi pierścionka bo nie miał pieniedzy , mieszkamy razem już sporo czasu .... ale wkurzyło mnei to że wzioł pieniądze kóre odkładałam i nie powoedział mi o tym ..napisał mi smsa z pracy że idzie kupić sobbie xboxa myślalam ze mnei rozku....rwi ..... n apierścionek nie ma kasy nawet 150zł a na xboxa wzioł 1000 ..... i jak tu sie nie denerwować....... juz nie wiem co o tym myśleć.... mam tego dość ;/

Gość już nie umie dłuzej
jest tu ktos?

Gość monika21812101
Dziwny:)

Gość okradl cie taka prawda

rozpierdolilabym tego xvoxaa faceta wypierdolila:o po co ci taki złamas? w przyszlosci bedzie sobie kupowal gry komputerowe i bedzie mial w dupie czy np dziecku na lekarstwa trzeba...:o

Gość już nie umie dłuzej
nie wiem co mam robic nie wiem czy jemu wgl zależy na mnie;/ wspomniałam mu jakiś czas temu ze kase wydaje n apizze która nie jest tania 50zł za nią daje prawie ;/ na browary na kumpli .. to ja oszczedzałam i mu zawsze coś kupiłam a on ech ;/ nie wiem czy to warte poświecenia... i tym aby za nie go wyjść ja od roku nawet kwiatka niedostałam ;/ tlyko wtdy jak jest dziń kobiet ;/ yh szkoda mu naet 5 zł n amnie

Gość już nie umie dłuzej
już tak jest ech patrzy tylko na to co on chce ;/ hyh a to co ja potzrebuje to tego nie widzi ;/ ech dostalam pieniądze od mamy i je zostawiłam wrazie czego ;/a on xboxa kupuje normalnei mnei rozwali

Gość to nie jest tak ze prezentami
sie udowadnia milosc, to fakt, ale z drugiej strony jego zachowanie jest po prostu niepowazne. jesli myslisz o zalozeniu rodziny - ten facet najwyrazniej sie do tego nie nadaje niestety

Gość żądaj oddania Ci tych pieniędz
y, na Twoim miejscu zgłosiłabym też kradzież na policję a jego wykopała z chałupy na zbity pysk

Gość już nie umie dłuzej
nechodzi mi ze mami co tydzień cos kupował nie ... tylko o to że kase przepiperza na ciulstwa a pierścionka kupić nie moze szkoda mu kasy na mnie

Gość rozmawialas z nim na ten temat
?

Gość już nie umie dłuzej
tak rozmawiałam ale jak zaczynam to sie wkurza drze sie pomnie ...starsznie sie kłucimy... potem sie nieodzywamy własnie wszedł do domu i już sie do siebie nie odzywamy bo mu napisałam ze wydaje kase n a marne i nie myśli o innych ;/

Gość decyzja nalezy do Ciebie
kochana ale ja na Twoim miejscu kopnelabym go w dupę... dla mnie byłby to wystarczajacy powod. mowisz, ze nie pierwszy raz podobna sytuacja.

Ty u nie wiem ze glupio kase wydaje bo nie w tym rzecz teraz!! niech Ci oddaje 1000 pln! to kupa kasy, a to UKRADL!!!!! co to w ogole xbox? zabralabym to i sprzedala - bylaby kasa spowrotem. On nie ma prawa tak robic. Dziewczyno! szybko po rozum do glowy!

Gość już nie umie dłuzej
xbox to tak jak pley do grania w gry on ma juz 27 lat ;/

Gość już nie umie dłuzej
teraz zachowuje sie jak szczyl myśli że mu jedzenei bede robiła idiota nie dosc ze na zakpy ni epojehał bo wolał z kumplem jeszcze napiwo iść moze ja ma dzwigac nawet po pracy n aobiad nie przyjechał i nażeka.....

Gość widziały gały co obciągały
🖐️ :)