Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytająca-niewiedząca

MAM PYTANIE!

Polecane posty

Jakiś rok temu poznałam chłopaka. Do czerwca tego roku myślałam, że będziemy razem (wiele przesłanek na to wskazywało). Jednak przez 2 miesiące nasz kontakt był nikły, a więc myślałam, że już nic z tego nie będzie. Jednak w październiku odezwal się do mnie ponownie i poszliśmy do kina. Dziś dowiedziałam się podczas rozmowy z jego bliską koleżanką (nic ich nie łączy poza przyjaźnią), że wtedy gdy spotykał się ze mną, miał wiele dziewczyn. Wiem, że ona nie kłamie i mogę jej zaufać w 100%. Teraz chcę z nim porozmawiać na ten temat-tzn. o tym co mi obiecywał i o tym, że wiem, że spotykał się z innymi dziewczynami. Zapewne nasza znajomość całkowicie się zakończy, jednak jestem ciekawa jego odpowiedzi. Wiem, że nie będziemy razem, więc w sumie nic nie tracę. A więc porozmawiać z nim? Czy nie? Czy uważacie, że gdy z nim porozmawiam to się wygłupię?

Gość a jak ty uwazasz
?

Gość nie wiem po co chcesz
z nim rozmawiać.myślę,że Ci na nim zależy.

Gość Devonna
Ja też uważam, że sama siebie oszukujesz i że gdzieś tam w głębi duszy Ci na nim zależy. Moim skromnym zdaniem facet nie wart uwagi, krętacz, dzieciak i tyle.

Po co Ci to? Po co chcesz z nim rozmawiać? Sama mówisz, że to koniec znajomości, to i niech tak będzie! Daj sobie spokój! Jeszcze on sobie pomyśli, że Tobie na nim zależy, że chciałabyś powrotu, że o nim myślisz. Więc to nie jest tak, że nic nie tracisz. A tak nie jest, więc nie wracaj do tego. Koniec! Zamknięta sprawa!

Black and gold- nikt tak wlasciwie tego nie zakonczyl, jakos tak samoistnie się rozleciało. On powiedział ze coś do mnie czuje a ja nic na to nie potrafilam powiedziec choc bardzo chcialam. Potem czekałam aż on sie odezwie, bo nie chciałam się narzucac. Gdyby mu tak na prawde zalezalo to by sie odezwal.

Chcesz się dowiedzieć, czy to prawda z tymi dziewczynami? Przecież jesteś przekonana, że prawda, bo ta dziewczyna nie kłamie, tak napisałaś. Więc prawda. A jego reakcja? To ma dla Ciebie aż takie znaczenie? Zastanów się dlaczego?

Czajko- masz racje. Chyba się nie chce przyznac przed samą sobą ze mi gdzies tam głeboko zalezy. Ale z drugiej strony gdy sie go zapytam to on sie przestanie odzywac a mi będzie latwiej o nim zapomnec. Bo mimo wszystko czasem napisze jakiego sms-a albo zadzwoni.