Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrett

Ile wasze brudasy siedzą w łazience? 5 minut?

Polecane posty

Gość mrett

Często narzekacie na brak higieny u facetów ale ciekaw jestem co byście powiedziały na mnie, który siedzi w łazience 20-25 minut. Guzdrała, laluś? Dokładne umycie całego ciała musi trochę zajmować. Coś za coś. Nie da się być jednocześnie czystym i korzystać z toalety ekspresowo jak brudasy. I co wy na to? Niech zgadnę, chciałybyście czystego, który siedzi w łazience tylko tyle czasu, co "zwykły facet". Zgadłem?

Gość MagdLenaMagda
Ale pierdolisz jak połamany :-o 25 minut to tak długo? Nie przesadzaj :-o

Gość hgfyfyythfyhf
w 25min chlopcze to ja sie nawet nie zdarze ogolic a co dopiero umyc cialo glowe 2 razy odzywka noi relax w wodzie

Gość ja spedzam w łazience
tyle samo czasu co moja kobieta poniewaz jednoczesnie razem z niej kozystamy, wsoolna kapiel, igraszki i relaks, wspolne mycie ciał, wspolne golenie ona mnie ja ja, mycie zebow, uszu oraz smarowanie ciał balsamami i odzywkami ...to około godziny jak nie lepiej

Gość mrett
Mówię tak, bo wg moich rodziców to jest za długo a poza tym jak byłem na jakichś wyjazdach studenckich to wszyscy poza mną zawsze siedzieli cztery razy krócej! i mnie ciągle poganiali

Gość MagdLenaMagda
"Ton" w którym napisałeś pierwszy post autorze jest mega wkurwiający. Więc...SPIERDALAJ!!!!!

Gość do ja sopędzam
masakra , nawet ja tak nie robię , masakra , facet i balsamy do ciałą :O , boszsz

Gość eeeeeeeeee 25 mint to dużo
ja jak idę to zwyklę siedzę z godzinę :)