Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia24

złośliwe szwagierki jak sobie z nimi radzic?

Polecane posty

Gość dziunia24
?czy ktoś mnie słyszy?

Gość dokladnie przeciwnego
ja sie prawie wcale nie odzywam, tyle ile konieczne:)

Gość dziunia24
w sumie to tez jest sposob

Gość dziunia24
ale moja szwgierka jest wyjatkowo wkurzajaca,chyba ma kompleksy bo stara sie za wszelka cene mnie ponizyc a to ze pewnie nic w domu nie robie bo mam ładne zdrowe paznokcie nie tipsy!:)a to ze mysle o ciuchach to chyba normalne ze chce ladnie wygladac,Ona o siebie nie dba,jest gruba i zaniedbana.Dbam o męża, o dom więc dbam tez o siebie czy to złe?

Gość to mów jej że ona z kolei chyb
za dużo uwagi poświęca twoim paznokciom a za mało swoim, bo ma brzydkie.

Gość dziunia24
i jeszcze ciagle uzywa zwrotu księżniczka bo dla niej jak ktos oprocz robinia w kuchni,prania,sprzatania i innych zawsze dobrze wyglada to jest ksiezniczka no ludzie!!!!!!!!!!!!!!gdyby tak bylo to wszystkie panie wygladalyby jak czarownice

Gość zazdrości i tyle
olej ją

Gość dziunia24
moj maz ma jej dosc bo widzi jak mnie dobija ale to jesgo siostra w koncu i tez nie chce zeby byly jakies niesnaski w rodzinie:(i zyj tu czlowieku bez stresu,jak kazde spotkanie rodzinne z nia w roli glownej doprowadza mnie do szewskiej pasji i az mi sie slabo robi bo albo sa teksty ze jestem za wysoka albo ze za chuda bo slowo szczupla w jej slowniku nie istnieje!!!!!!!!!!!!!!1

Gość dziunia24
ciezko jest przebywac w towarzystwie kogos od kogo w kazdej chwili spodziewamy sie jakiegos glupiego tekstu ja jej nigdy nie powiedzialam nic na temat jej wygladu a naprawde nie robi dobrego wrazenia ma 31 lat i nigdy nigdzie nie pracowala bo prezencje ma kiepska a chciala pracowac w banku:)bo do sklepu nie pojdzie bo studia konczyla:)

Gość dfrer
to co piszecie to jeszcze nic. otóż moja szwagierka hmm od czego tu zacząć,nie dość,że nie układa jej się s życiu ani zawodowym ani prywatnym to tak miesza w moim,ze po prostu ręce opadają...zmysla na mnie plotki, wymysla nie stworzone rzeczy, ma konflikt z moim mężem, ze mną, z drugim bratem i jego żoną,ciągle próbje mi rozwalić małżeństwo ja ciągle tłumaczyłam dla męża że to twoja siostra było minęło itp i co tak mi dupe obsmarowała wszędzie gdzie się dało, mało tego jej były facet zły,ciotka ,zła, kuzynka zła i tylko on biedna poszkodowana bo każdy się jej czepia jakiś horror po prostu, a co najlepsze,że teściowa jest tak zapatrzona w nią, że aż pali w oczy... ja już nie wiem co mam robić ona dobije mnie psychicznie. A tak w ogóle to swięta nie jest...jeżeli chodzi o moją osobę to jest zwyczajnie zazdrosna o wszystko o pieniądze o wczasy o to jak moje dziecko chodzi ubrane i tak mogła bym wyliczać do jutra!!! Nie zwracanie uwagi nie pomaga, zwracanie uwagi też nie. Z kim ma coś wspolnego to tylko na chwile bo potem coś odwali i ludzie się od niej odwracają. Ja nie wiem co ona jeszcze jest w stanie wymyslić żeby znisczyć mi malżeństwo...