Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska sukienka

No dobra to dalej czekam.

Polecane posty

Do 7 listopada czekam z testem. I wyluzowuję. Nie robię już tysiąca testów owulacyjnych i ciążowych, nie mierzę non stop temp. ale doczekać się nie mogę:) Jeszcze 2 tygodnie. Zlećcie szybko. A, Ty Michalinko jeśli już tam się zagnieżdżasz to trzymaj się dziecko:)

Gość a niby dlaczego
zakłądasz że to dziewczynka? chłopiec nie pasuje?

Hehehe ;) Niedośc, że praca stresująca sama w sobie to jeszcze czekanie ... a kiedy wystapiło poczęcie czyli akt starania ?

Oj tam już się jedna przyczepiła. Mogłabym napisać, że Franek ma się zagnieżdżać. Też mi różnica. A starania występowały/występują w częstotliwości różnej średnio co 2-3 dni od ok.11 października. I trwają:)sesesese:)

niebieska sukienka trzymam kciuki zeby test wyszedł pozytywnie:) jesli tak bedzie to bedziesz mamą lipcowego maluszka....małej Michalinki:) ja jestem mamą lipcowej Julci, lipcowe dzieciaczki to najfajniejsze słodziaki na świecie:) pozdrawiam i daj znac 7 listopada jak wyszedł test:)

Dziewczyny a jak cykle mam 34 dniowe to kiedy wypadają mi dni płodne? Niby wiem ale chętnie posłucham Was. Pozatym przed okresem bolą mnie piersi a teraz zaczęły boleć już. A do okresu jeszcz 12 dni. Czy w czasie owulki mogą boleć piersi?

Gość xrtxtcgvcbh
Jak zaszłam w ciąże ale nie wiedziałam jeszcze o tym to zastanawiało mnie czemu tak mnie pobolewają piersi gdy jeszcze 2 tyg do okresu :) Ciąża :D

mnie zawsze zaczynały boleć piersi dokładnie tydzień przed @ , w tym cyklu zaczęły 2 tyg. przed @ czyli w owulację, a bolą strasznie :D Oczywiście nie napalam się :) ..

Oczywiście;) Mnie dziś bolą oprócz piersi jajniki. Czuję jakbym miała lada moment dostać okres, a do niego jeszcze 11 dni. Możliwe, że to owulacja? Tak późno? Cykle mam 34 dniowe -średnio.

Owulacja czy nie wczoraj zrobiłam test i są:) Są te dwie kreseczki:)Jedna bladziutka jak zdechlak ale jest:) Jutro robię powtórkę. A do terminu miesiączki jeszcze 3 dni. Michalinko vel Franku witaj:)

Hej! GRATULACJE!!! 🌻 a Ty wiedziałaś już od poczęcia :D Cieszę się i zdrówka życzę! A u mnie nic z tego..