Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robie sobie terapię

Najgorszy Facet na świecie

Polecane posty

Gość Robie sobie terapię

wymieniajcie cechy których absolutnie nie akceptujecie u swoich i byłych przede wszystkim facetów może pomoże mi się to odkochać? kłamał iiii kurde...nie widzę w nim nic złego :-((( pomózcie mi HELP

Gość magdamagdalena
jak nie widzisz w nim żadnych innych wad, to znaczy że bardzo słabo go znasz a związek był powierzchowny i krotki.

Gość moj nie umial prostych rzeczy
zrobic, czy naprawic. Do wszystkiego wzywalby specjalistow. Nawet do glupiego wkrecenia korkow. Bardzo mnie to irytowalo./

Gość zatem zaczynam
1. kłamał 2. pod koniec zdradzał mnie 3. ona była w ciąży zdradzał ja ze mną( wtedy o tym nie wiedziałam) 4. sprawdzał mnie często 5. mial przyjść i nie przychodził

Gość Robie sobie terapię
do magdamagdalena ja go nie znałam..... byc może ale spędziłam z nim 5 moich najpiękniejszych lat, nadal go kocham i chcę go sobie obrzydzić bo wiem że tak nie mozna zyć a mineło już sporo czasu od rozstania dzięki za wypowiedzi :-)

Nigdy nie byliśmy razem... Ale: 1. Był mamisynkiem. 2. Nie chciało mu się ruszyć z Mokotowa do Centrum. 3. Wolał inną. 4. Odzywał się x czasu, a potem miesiąc przerwy. 5. Był, a nie bywał. 6. Nudny. 7. Nie rozumiał sarkazmu. Nie kochał mnie.

Gość Robie sobie terapię
słona herbata chyba bywał a nie był :-( poza tym niezłe jak na najgorszego faceta

Gość Robie sobie terapię
odrzucam nie kochał mnie...i wolał inną do tego nikogo zmusić nie można :-( tylko można w elegancki sposób poinformować tę już mniej atrakcyjną stronę

Gość sadadda
ale chory sposób na dowartościowanie się.

Gość cyyytryyyna
1. nie dotrzymywał słowa 2. porównywał ze swoją byłą 3. nie byłam dla niego ładna stwierdził że "powinnam znać miejsce w szeregu" 4. musiałam za niego płacić, na wspólnych wakacjach również 5. przeklinał co mnie strasznie wkurzało 6. miał w nosie moje zdanie 7. zdradzał i jak wyżej zrobił jej dziecko ale kazał jej usunąć a potem miał nadzieję że do mnie wróci 8. pasożyt

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa
1) egoista 2) podrywal moja kuzynke i siostre 3) klamal jak z nut [80% jego slow] 4) nigdzie mnie nie zabieral 5)wyzywal mnie 6) pił czasami tydzien codziennie 7) sprawdzal mnie na akzdym kroku 8) nie pozwalal wychodzic praktycznie nigdzie 9) obrazal sie ze w danym dniu nie mialam czasu/ochoty na spotkanie [ wychodzil z zalozenia ze jak on ma czas to ja powinnam leciec i tylko na to czekac, to nic ze przez tydzien czy dwa nie mial chwili nawet 10) ciagle chcial sexu, prosil sie o niego [ glownie oral by jemu bylo dobrze a ja sie nie liczylam] 11)nie dbal o siebie 12) ubieral sie tylko w rzeczy nike 13)w ogole sie nie staral 14) szantazowal np ze mam zerwac kontakt z najlepsza kolezanka bo on jej nie lubi

Gość klaudiaaaaaaaaaaa
15) nigdy mi nic nie kupowal [nawet jakiegos drobiazgu] a sam prosil sie o prezenty. 16] w sumie nigdy nie mial kasy bo wsyztysko przepil i wydal na glupoty a odemnie zulil nawet na piwo w knajpie ktore bylo mu niezbedne ;/

Gość klaudiaaaaaaaaaaa
17]przeklinal ciagle do mnie 18]opowiadal o interesujacych meczach lub historii ;/ 19]i jak wyzej ktos slowa nie dotrzymywal, i nie bral mojego zdania pod uwage 20] zawsze mi powtarzal ze jestem glupia natomiast siebie uwazal za kogos tak wspanialego ze nie mialam sie co do niego porownywac

Gość smutasnaaa
"4. Odzywał się x czasu, a potem miesiąc przerwy." identycznie.. mam juz dosc..! co teraz/jak mam zapomniec, mam juz dosc to trwa juz ponad 3 miesiace

Gość Kobieta klamcy
O kurwa... To moj mitoman przy tym wszystkim jest normalnie idealem! :O Moge mu zarzucic tylko jedno: klaaaaaaaaaaaaaaaaamie, a za tym idzie cala reszta ;) A, nie, sorry, jeszcze jedno: nie myje sie codziennie. Fakt, ze ja myje sie co najmniej raz dziennie uwaza za dziwactwo i fanaberie :D

Gość Robie sobie terapię
piszcie dalej please :-) jak narazie niczego wspólnego nie znalazłam oprócz kłamstwa.... to chyba założę topic Najgorsza kobieta i to będzie o mnie :-(

Kłamał zdradzał bił szantażował sprawdzał nie umiałnic zrobic ( nawet przybic gwozdzia ) jak sie wysmarkał to rzucał chusteczki na podłge gasił pety na talerzu lub w innych naczyniach jak mu sie nie chciało isc to sikał to zlewu np na naczynia nie golił sie raz na 3-4 dni sie mył kiepski w łozku wsumie wszystkie wady oprocz (nie przeklinał , nie piłalkoholu WOGLE ale to chyba nie jest zaleta! nawet w sylwestra nie chcial lampki szampana... )

Gość straszek
Cechy mojego obecnego, którego niestety nie potrafię rzucić: 1) Wycofał się z deklaracji miłości, mówiąc, że zbyt wiele razy w życiu mówił "kocham cię", nie wiedząc co to znaczy 2) Wycofał się z nalegania na wspólne zamieszkanie - bo "co na to powie jego rodzina" 3) Powiedział mi, że nigdy nie będę dla niego najważniejsza, bo na pierwszym miejscu jest jego rodzina 4) Nigdy nie odpisuje na smsy, bo "nie lubi" 5) Ma ciągłe wahania nastrojów, nigdy nie wie, czego chce 6) Nie potrafi zaplanować niczego na okres dalszy niż dwa-trzy kolejne dni 7) Ma 24 lata, nigdy nie pracował, nie ma prawa jazdy, nie zaczął jeszcze pisać pracy magisterskiej, bo "nie zadowoli się byle czym" 8) Kiedy spóźniał mi się okres i bałam się, że jestem w ciąży, powiedział "ja pierdolę, wy wszystkie jesteście takie same, panikujesz jak moje byłe" 9) Twierdzi, że mam beznadziejny gust, kiepsko się ubieram, że jestem bylejaka 10) Przez niego jadę na relanium 11) Po pijaku publicznie gada bzdury i robi ciężkie do zniesienia rzeczy, a ja muszę za niego świecić oczami Jak to czytam to się przerażam. Co ja z nim jeszcze robię? Chyba jestem z nim bardziej ze strachu przed samotnością, niż dlatego, że jestem z nim szczęśliwa :(

Gość frenchladyxx
1. bajkopisarz 2. zdradzał 3. narkoman 4. maminsynek (25 lat) 5. tępak i nierób (wykształcenie średnie, nie pracuje) 6. tchórz- jak rzuciło się na nas stado napitych chłopaczków, to mnie zostawił, a sam uciekł 7. beksa- beczał przy większych awanturach 8. nie potrafił mnie zaspokoić 9. używał kremu koloryzującego do twarzy (coś a'la lekki podkład) 10. używał wiejskich słów np. "umisz" 11. cały czas podejrzewał mnie o zdradę

Gość straszek
12) Powtarza, że i tak go zostawię, tak jakby czekał na zapewnienia, że nie, nigdy go nie zostawię bo jest najwspanialszy 13) Jest strasznie zaborczy, natomiast sam daje mi siebie tyle, ile on chce - wychodzi gdzieś beze mnie ze swoimi przyjaciółeczkami 14) Nie chce poznawać moich znajomych, bo uważa, że posiadanie młodszych znajomych to frajerstwo (jestem młodsza o 3 lata) 15) Stawia sobie mnóstwo trudno osiągalnych celów, ale nie robi nic, żeby faktycznie do nich dążyć.

Gość Ja_22
Maminsynek, na obiadki oczywiście chodził do mamusi... Kłamał prosto w oczy, gdy dowiedziałam się o tej drugiej (hmm ale to raczej "normalne", że się do tego nie przyzna)... Bo kłamstwo ma krótkie nogi...

Gość lu petitki
zastanawiam sie ile kobieta może znieść żeby nie być samą :o

Gość zuziaaaaaaaaa
mój pisze z była słodkie smski twierdzac ze w ten sposob chce wzbudzic w niej zazdrosc podejrzewam ze zdradza ma mnie gdzies nigdy go nie ma jak go potrzebuje ma wieczne problemy z kasa praca zyciem i wogóle sobą nie szanuje nie stara sie szykuje sie do wyjscia dłuzej niz ja a najgorsze to to ze nie potrafie go zostawic

Gość ccddcdfdfa
mial problemy z alkoholem mial malego :D

Gość Zdzichu z Bytomia
Zglaszam sie na ochotnika - moge miec tytuł "NAJGORSZY FACET NA ŚWIECIE

Gość asdgfhjnmjmdcvsv
To taki facet który liże dupe babie i się przed nią płaszczy, Najgorsi faceci to pntoflarze pozwalający wrednej ropusz sobą manipulować i bawić. Prawdziwy facet potrafi babsku pokazać gdzie jej miejsce,

Gość moj byl gorszy
1.nie mialam z nim kompletnie o czym gadac,to bylo straszne, szlismy i... cisza bo on "woli sluchac" 2. byl chudy i mial nieproporcjonalne cialo fuuuuu 3.jego ryj przypominal slimaka... wytrzeszcz oczu- na slupkach 4.jego stary jest alkoholikiem a matka miala krzywe zeby 5.babcia tez alkoholiczka 6.ja go rozdziewiczylam, nie umial nawet dobrze zalozyc gumy 7. nigdy, przenigdy z nim nie doszlam... raz bylo blisko, niestety spojrzalam na niego i odeszlo 8. byl chronicznie zazdrosny-czytal moje smsy i archiwa komunikatorow, a jak mu nie pozwalalam byl wielce obrazony 9.pozwalal sobie pierdziec przy mnie 10.byl hipokryta co do religii, uwazal sie za wierzacego 11.byl niewychowany-gdy spotykalismy moja kolezanke nie powiedzial jej nawet głupiego"hej" 12.jego poczucie humoru bylo prymitywne 13.chcial zebym zrezygnowala z moich marzen zawodowych i wychowywala mu dzieci 14.nie pachnial facetem, a bezoosobowo-jak niezydentyfikowany obiekt bez hormonow zenskich ani meskich i dalej uwazasz ze masz najgorszego faceta na swiecie?