Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratwa ratunkowa

Badanie krwi a ciąża

Polecane posty

Gość tratwa ratunkowa

Chodzi mi o zwykłe standardowe badania krwi a nie beta hcg :) Tzn czytałam, że coś tam się zmienia, ale czy jest dosc hmm...widoczne? Tzn lekarz widzi wyniki krwi (w porowaniu do starszych badan) i moze zobaczyc cos co sugeruje ciaze. Podkreslam: chodzi mi o przypuszczenie/zasugerowanie, wiem ze od potwierdzen jest beta i testy ciazowe :P

Gość nnnwi
w podstawowych badaniach raczej nie

Gość fwefwerf
Normy morfologii są trochę inne dla ogółu ludzi i dla ciężarnych. Jeśli więc pewne parametry pogorszą ci się a dotąd były stałe, bystry lekarz może spytać czy nie jesteś w ciąży. Chociaż u mnie te parametry zmieniły się dopiero w połowie ciąży.

Gość tratwa ratunkowa
Toście mi zabili klina :o Niby moje szanse na zaplodnienie sa rowne niemal zeru, ale teraz zalapalam zawias :o Lekarka ogladajac moje wyniki krwi dziwnie sie o ciaze/dzieci doptytywala...(a moze tak o z tym wyskoczyla i to zbieg okolicznosci?). Powinnam miec juz kilka dni temu meisiaczke, ale zamiast tego od 2 dni ledwo co plamie a normalnie pierwsze dwa dni krawie prawie na smierc... Niby nic ale ta lekarka zbila mnie z pantalyku, chyba w takim razie wyskocze po test jutro :o