Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 23, 2009 chwyciły mnie ostre skurcze porodowe to były czasy przemian w Polsce... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ekspertka ds. mody i urody 0 Napisano Październik 23, 2009 wszystkiego najlepszego dla syna/corki z okazji urodzin od kafeterii! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 23, 2009 dzięki :D córka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezczelnie tzyniczna marisha Napisano Październik 23, 2009 zawsze to jakis powod zeby zalozyc topik :P ciekawe czy tez skonczy na kafe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 23, 2009 ona gardzi kafe :O woli grono... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 23, 2009 moze zmieni zdanie jak jej ka ode mnie przeslesz z zyczeniami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezczelnie tzyniczna marisha Napisano Październik 23, 2009 przejdzie jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marishy przeszło Napisano Październik 23, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luska zaciazylas majac 17 lat Napisano Październik 23, 2009 SZOKELE I SKANDALE... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezczelnie tzyniczna marisha Napisano Październik 23, 2009 skad wiesz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo cie marisho widze Napisano Październik 23, 2009 a cie nie bylo czas jakis... sie chyba odobrazilas na kafe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 23, 2009 dzięki kabelku :D a czy mnie także nie należy się jakiś kwiat??? :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za te trudy luśka masz ode mni Napisano Październik 23, 2009 e :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 23, 2009 :D dzięki jutro z tej okazji popiję aż padnę ;) mam super córkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poka foto Napisano Październik 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 23, 2009 Lusesita de Milagros Dolores>>>.alez oczywiscie ze sie nalezy :) nawet trzy i :) nie chcialem wysylac w jednym poscie by sie nie wymieszaly ;) dla ciebie staranniej wybieralem....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 23, 2009 wlasnie :O...ja Twoja fotke gdzies zasialem :(.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klementynka anna Napisano Październik 23, 2009 20 lat temu byłam w pierwszej klasie liceum i jedynym moim zmartwieniem było to że byłam najchudsza w klasie podczas gdy inne dziewczyny miały kobiece kształty ech............:-) ode mnie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach