Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawzieta xD

byc tajemniczą dla chłopaków!!!

Polecane posty

Gość zawzieta xD

Czesc! krecilam miesiac temu z chlopakiem, bylam z nim na weselu itp i w koncu w ktoras sobote zapytalam go czy chce do mnie przyjezdzac... wahal sie z odpowiedzia... az w koncu padla odpowiedz z ktorej nie bylam zadowolona, a mianowicie: nie. powiedzial ze wyjedzie do warszawy na studia, moze znajdzie tam prace i nie wie czy jest sens cos tutaj wiecej zaczynac... jakos sie z tym pogodzilam, ale nadal utrzymujemy kontakt, piszemy chocby na gg... tzn ja postanowilam nie byc nachalna i nie odzywam sie, jak on jest i widzi ze jestem dostepna to zagaduje do mnie i tak sobie rozmawiamy... a dzisiaj tez zagadal i przyslal mi taka emotke . wiec zapytalam tak dla zartu co to za chwast, po jego odpowiedzi wyczulam ze nie wiedzial za bardzo co odpisac... w koncu doszlo do tego ze napisalam ze ja takie kwiatki dostaje na codzien, i napisalam to oczywiscie tak specjalnie zeby mu pokazac ze ktos walczy o moje wzgledy, a on odrazu zaczal wypytywac od kogo dostaje te kwiatki itp, ale nie powiedzialam mu, niech mysli ze mam adoratorow, heh a co! :) prosze powiedzcie dziewczeta co wy byscie zrobily? warto tak podpuszczac chlopakow?

Gość bezczelnie tzyniczna marisha
klamliwa pinda z ciebie i tyle

Jasne ;) Podpuszczaj i baw się. Tylko się nie angażuj , a uczucia trzymaj na wodzy. Akurat w tym przypadku nic więcej z tego nie będzie , więc po co masz potem cierpieć lub rozczarować się. Miłej zabawy. Pozdrawiam :)

Gość jaki bulwers marishy
hahhaha :D

Gość Niedługo już
Przepraszam, ale dla mnie Twoje zachowanie jest głupie. Lepiej być szczerą. :) owszem, kiedyś zdarzało mi się przekłamywać rzeczywistość, ale teraz nie muszę wzbudzać zazdrości, bo nie mam nawet w kim.