Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm-mmmm-ssss

aaaa!! jutro ide na rozmowe kwalifikacyjna..i potrzebuje pomocy...

Polecane posty

Gość mmm-mmmm-ssss

Mam pracowac na solarium...ale wiadomo ze najpeirw rozmowa...msuze dobrze wypasc...;/ ale kompletnie nie mam pojecia o co moga mnie pytac w sprawie takiej pracy...Co im moze zaimponowac? :P ze lubie wycierac lozka, sprzatac itd.? :P

Gość masz wygladac jak reklama
tego solarium( taka ciut zdzirowata panienka) nic ponadto, ubierz sie ladnie i wyluzuj

Gość mmm-mmmm-ssss
Ale beda mnie pytac tak jak na normalnej rozmowie do innej pracy? co robie w zyciu, czemu akurat tutaj chce pracowac? nie chce zebyta rozmowa wyszla sztywno...ale etz nie chce jakos glupio wypasc..bo ta praca po takiej niby znajomosci jest dlatego zalezy mi zeby zrobic jakies normalne wrazenie...ale rpzeciez nie powiem im ze lubie sprzatac itd.;/

Gość garnuszek
powiedz że uwielbisz zapach potu obcych ludzi, który będziesz wycierać z łóżek ręcznikami papierowymi

Mi czesto pytali sie o wady i zalety, czy w grę wchodzi praca po godzinach, dlaczego chce akurat tu pracować i co bedzie dla mnie najwiekszym wyzwaniem

Gość Vid_sa
Ubierz sie w miare elegancko i badz pewna siebie(ale nie arogancka). Mowie to z doswiadczenia, szukalam pracy i znalazlam oferte w sklepie z kosmetykami, bylo kilka kandydatek poza mna, ale wybrano mnie:P Eleganckim strojem damy pracodawcy do zrozumienia, ze powaznie traktujemy ewentualna prace no i w pewien sposob okazujemy szacunek osobie, z ktora bedzie prowadzona rozmowa kwalifikacyjna:) Mowiac "elegancki" nie mowie o bialej bluzce i czarnej spodnicy, ale chodzi mi o stroj w granicach dobrego gustu i smaku bez zadnych pstrokacizn:P Staraj sie byc spokojna i opanowana, ale jednoczesnie mila:) Radze zrobic jakis delikatny makijaz. Na pewno sobie poradzisz:)

Gość Vid_sa
a jesli chodzi o rozmowe, to nie mow o tym, ze lubisz sprzatac, bo w to ci nikt nie uwierzy, poza tym nie startujesz na stanowisko sprzataczki:P Wazne jest, zebys mowila, ze z pewnoscia zadbasz o to, zeby klientkom niczego nie zabraklo i ze zrobisz wszystko, zeby wyszly z salonu zadowolone oraz do niego chetnie powrocily ;) jesli nie masz doswiadczenia, to sie nie przejmuj. Kazdy przeciez od czegos zaczyna. Jesli porusza temat, ze nie masz doswiadczenia, odpowiedz, ze szybko sie uczysz i latwo nawiazujesz kontakty, wiec z pewnoscia sprawdzisz sie w pracy z klientem:) Powodzenia:)

Gość mmm-mmmm-ssss
dziekuje za rady :* a moge isc normajnie w dzinsach i do tego jakis ladny np.bialy sweterek i szpilki? Czy raczej czarne spodnie zalozyc?

Gość Vid_sa
Uwazam, ze mozesz isc w dzinsach:) Gdybys szla na rozmowe o prace w biurze, to wtedy pewnie poszlabys w szarnych spodniach, ale tutaj raczej nie trzeba:) A tak a propos, uwazam, ze bedziesz ladnie wygladac dzinsy, bialy sweterek i szpilki-cudo:)

Gość mmm-mmmm-ssss
ok to jestem chyba gotowa:p trzymajcie kciuki :D i jeszcze raz dzieki za rady :*