Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamagoci

rocznik 87

Polecane posty

Gość Nasza Królewna
jeszcze przez zime pokarmie, potem od 2,5l, na wiosne pojdzie troszke do przedszkola mam zamiar jej kuic nowe łóżko, piekna pościel szafke, lampeczke, wiec może sie skusi na samodzielnosc?

Gość Nasza Królewna
hahahaha przez 5 pierwszych nocy a potem nowość sie znudzi i wróci do Mamy iTaty

Pewnie tak :) Moja na początku spała z nami w pokoju. Jak Mały się troszkę "usamodzielnił" to im zrobiliśmy wspólny pokoik i tam sobie teraz śpią.

Gość Nasza Królewna
ja jednak narazie wole w jednym pokoju na osobnych łożkach

Gość Nasza Królewna
i o czym poklikamy? chcesz o coś zapytac?

moja coreczka spi od 13 do 15 i puzniej o 20 idzie spac i wstaje o 8:30 w nocy jej nie karmie je mleko przed spaniem i rano. reszte posilkow zajada to co chce i kiedy ma na to ochote. teraz staram sie o rodzenstwo dla coreczki. pozdrawiam wam

hej dziewczyny, tamagoci my też sie staramy o rodzeństwo dla synka, w sumie to pierwszy cykl test robie 31 mój synek wstaje około 8-9h potem spi od 12 do nawet 15 i zawsze idzie spać o 20h dzisiaj bylam w szkole, więc nawet nie miałam czasu sie wcześniej odpisać, jeszcze Hubcio katarku sie nabawil i niewiem czy dzisiaj pośpimy choć troche, bo jak ma katar to ze spanioem masakra na nocnik sie załatwia, ale w nocy jeszcze pampersa zakładam smoczek ma tylko do spania, mleka to już od dawna nie pije chyba że jest chory i niechce jeść to mu przes sen kaszke dam to wtedy zje, a pozatym to je wszystko i lubi sobie pojeść, mówi już dosyć sporo, ale nie jakoś całymi zdaniami, ale buzia mu sie nie zamyka co to? po co? itp

kasiulkaaa87 to super ze nie jestem sama w staraniach ja robie kilka dni wczesniej wiec jak cos to dam ci znac jak umnie z wynikiem :) slicznego masz synka:) zazdroszcze ci ze zalatwia sie na nocnik :) ja juz zwalczylam smoczki mala zasypia sukces brak smoczkow

ja tak bardzo bym chcaiała zajść szybciej niż za pierwszym razem, rok sie staraliśmy, a tu mi mówią że za drugim czasem trudniej, to aż mi ręce opadły, a jak to było u ciebie?

witam mój synek dzisisj pobił rekord wstał o 4 rano, masakra teraz śpi, nawet jak byl niemowlakiem to tak nigdy nie zrobił, masakra padam, nic mi sie nie chce

moj sie obudzil w nocy po 2 gadal do 4 a wstal po 7 :) jeszcze lata ale generalnie sporadycznie robi takie rzeczy :) chyba cos mu sie przysnilo tak to spi 18 30 - 19 do 7 czy 7 30 w dzien jedna drzemka ok 2 h

Gość hej jest tu ktos