Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakjdakjda

Odezwać się czy to olać ? Pomóżcie...

Polecane posty

Gość sakjdakjda

Byłam z chłopakiem 2 miesiące. Ostatni raz widzieliśmy się 3 tyg. temu. Nie miał dla mnie w ogóle czasu. Praca, treningi, mecze.. :( W końcu doszło do tego, że napisał mi, że potrzebuje czasu... że musi wszystko sobie przemyśleć, że nie poznał nikogo, ale potrzebuje czasu :( Prosiłam go, żeby się ze mną spotkał i porozmawiał, ale jego reakcją było ''Nie, nie teraz.'' Pisałam mu, że bardzo mi na nim zależy, że nie chcę go stracić, że dam mu czas... Minęły 2 dni a on się w ogóle nie odzywał. W końcu nie wytrzymałam i napisałam mu, że chcę się z nim spotkać, że widzę, że mu na mnie nie zależy i chcę oddać mu pierścionek. Jego odpowiedź na to była ''Nie, teraz się na pewno nie spotkamy. Zatrzymaj sobie ten pierścionek''. Płakałam cały czas.. nie umiałam się ogarnąć. Minęły od tego dnia 3 dni. Nie odezwał się ani razu. A ja tak bardzo za nim tęsknię :( Chciałam mu teraz napisać, że tęsknię, ale czy warto ? Już nie wiem co mam robić :(

coś ściemnia albo ma kłopoty w domu. Zapytaj kiedy mógły z Toba porozmawiac bo masz mu cos waznego do powiedzenia i ze tesknisz

Gość sffrtr
a mnie się wydaje ze juz dosyc razy dalaś mu do zrozumienia ze ci zależy i ze tęsknisz. Cos mi się wydaje ze chce cię wystawic. Przykro mi

Gość sakjdakjda
Pytałam już o to 2 razy. Powiedział, że na razie się nie spotkamy :( A to tak bardzo boli... bo wolałabym, żeby powiedział mi w oczy, że już nie chce ze mną być, a nie przez gg czy sms-a.

kurcze ściemnia coś....niestety daj sobie spokój wiem ze łatwo sie mówi ale lepiej pocierpiec niz prosic o zainteresowanie:(

Gość sffrtr
jak facetowi zależy to zawsze znajdzie czas dla kobiety, a jemu widocznie nie zależy

Gość sakjdakjda
Czyli lepiej nie wysyłać tego sms-a... Obiecałam sobie, że nie odezwę się pierwsza ale to jest silniejsze ode mnie. Tak dobrze mi z nim było :( Mu ze mną podobno też..

Gość sakjdakjda
ale jak go pytałam, to mówił, że chce dobrze, ale potrzebuje czasu.. :( Dlatego mam taki mętlik w głowie.

Gość sakjdakjda
Wcześniej byłam w 3,5 letnim związku, który zakończył się w czerwcu. Już wtedy obiecałam sobie, że nie będę sie w nic angażować, że od teraz będę podchodzić do związków z dystansem.. i nie wiem co mi się stało, że teraz tak cierpię :(

Gość kobieto wyluzuj
2 miesiace i popadasz w jakas desperacje???? a po drugie kto daje pierscionek po 2 miesioacach zanjomosci??? wez sie ogarnij dziewczyno - on nie chce to daj spokój! za czym ty tesknisz? i tak sie rpawie nie widywaliscie!

Gość sakjdakjda
On mi ten pierścionek dał już po 2 tygodniach.. mówił, że może to i za wcześnie, ale czuje, że ja jestem tą jedyną, bla bla bla... Za czym tęsknię? Za nim :( za jego osobą, za przytuleniem się do niego itd :(

Gość smierdząca sprawa
Ja bym się już nie odezwała.Z jakiś powodow nie zależy mu na kontakcie z tobą i lepiej to odciąc wcześniej niż później.

Gość smierdząca sprawa
po 2 tygodniach stwierdził ze jesteś tą jedyną???Facet to jakiś krętacz,kóry wciska pewnie takie bajeczki co drugiej dziewczynie.

Gość sakjdakjda
Dobrze, że napisałam o tym tutaj bo już miałam mu wysłać sms-a, że tęsknię.. ale na szczęście tego nie zrobiłam.

Gość sakjdakjda
ładny, ładny ;)

też tak miałam dawno temu... koleś mówił dokładnie to samo... a potem mi się przyznał że ma dziewczynę ;| no ale mam nadzieje że w twoim przypadku tak nie będzie ... najlepiej to zamilcz ... jak mu zależy to się odezwie

Raaaany! A może ogolił sobie brwi, przyciął fiutka zamkiem, pomalował się farbą olejną i teraz ją zdrapuje, poparzył język podpaloną wódką, ma obrzydliwego pryszcza na środku twarzy?! Daj mu chwilę, może faktycznie nie może? :D

Gość nie odzywaj sie
nie zalezy mu !!!!

Gość sakjdakjda
:( nie wytrzymałam i jak byłam dziś na wykładach to jakoś dziwnie smutno mi się zrobiło i wysłałam mu ''tęsknię :( '' Do teraz się nie odezwał.. A jego kumpel napisał mi ze rozmawiał z nim dzisiaj to powiedział mu ''może sie z nia za jakis czas spotkam'' MOZE ;( I co ja mam o tym myslec. To jest az smieszne

Gość Óśmiehnienta
Wiesz, a może też być tak, że poznał inną, ale nie wie do końca czy mu z nią wyjdzie i teraz cię zlewa i nie mówi ci, że już z tobą nie chcę być, bo jakby mu jednak z tamtą nie wyszło, to żeby miał do kogo wracać.

Gość sakjdakjda
Dzisiaj do mnie napisał jakby nigdy nic.. zapytał co słychać, chwile pogadaliśmy a na końcu napisał mi ''3maj się'' :(