Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość live is brutal

roztanie z dziewczyną

Polecane posty

Gość live is brutal

od pewnego czasu coś się sypie między nami ja próbuje staram się a ona nigdy nie ma czsu malo piszemy ze sobą malo rozmawiamy przez telefon...nie chce się zachowywać jak pies który gania za suką i upokarza sie na każdym kroku żey byly dobrze..co robić w tej sytuacji..odpuścić sobie czy jeszcze próbować coś z tym zrobić..cholernie mi zależy ale jej chyba już nie mam takie wrarzenie....pomocy!! doradzicie coś prosze !!!!!!

Gość ertert
widzisz,kobiety lubia kiedy facet zaiega,jezeli czujesz ze to to to zabiegaj,pokazuj ze ci zalezy,zobaczysz ona wtedy naboierze do ciebie zaufania..bo nie ma nic gorszego niz facet ktry zabiegał i nagle przestaje sie odzywac..wtedy zostaje przekreslony

Gość jdjkncidcjdio
jej to odpowiada... powiem Ci szczerze, że każda dziewczyna lubi jak przy niej się ktoś kręci i się stara... jeżeli dasz jej do zrozumienia, że już Ci na niej nie zależy to wtedy dopiero zrozumie co straciła i będzie to chciała to odzyskać. najmocniejsza jest nieodwzajemniona miłość... a jak to nie zadziała to znaczy, że albo laska jest strasznie zarozumiała albo po prostu Cię nie kocha wiec daj sobie z nią spokój... pozdrawiam i powodzenia:)

nie każda dziewczyna bedzie biegać za chłopakiem może ona woli abys ty sie starał o nią a więc staraj sie może sie wystarasz powodzenia :)

Gość asik28
Witaj. Ja uważam, że powinieneś dać jej troszkę spokoju. Od czasu do czasu przypominaj jej że nadal jesteś, tęsknisz i kochasz i to się nie zmieni. I pomiętaj masz swoją godnośc i nie musisz żebrać o miłośc. Powodzenia-będzie dobrze głowa do góry. No i pamiętaj czyny nie słowa. Pozdrawiam