Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola94

Help ! Chłopak żąda ode mnie dowodu miłości

Polecane posty

Gość Karola94

Podczas wakacji nauczyłam się jeździć konno dzięki przystojnemu instruktorowi (21), który na zakończenie zaproponował mi chodzenie. Spotykamy się od tego czasu regularnie. Ostatnio powiedział, że się we mnie zakochał a z mojej strony oczekuje dowodu miłości do niego. Boję się pierwszego razu, ciąży, reakcji rodziny (bardzo kościelna). Chłopak mi się podoba (nie tylko mnie), ale się waham. Ostatnio zaczynam źle spać. Poradźcie, proszę, co robić.

Gość iść spać
;) Daj spokój, człowieku...

Gość taka jedna kobietka.......
powiedz,że on się zadeklaruje swoim dowodem miłości,kiedy jeszcze poczeka :)

Gość zuzanna91
bez sensowny topik jesteś niedojrzała, jezeli uważasz że dowodem miłości jest seks... podrośniesz zobaczysz i wtedy dopiero zrozumiesz.

Gość Aurii
Nie powinnaś się godzić. Pierwsze doświadczenia miłosne odbijają się na całym późniejszym życiu. W przypadku, gdyby były niepomyślne (a jest duże prawdopodobieństwo, że tak będzie), zniszczysz sobie przyszłość. W twoim wieku (15 lat) dziewczyna potrzebuje czułości, opieki, przyjaźni. Mężczyzna w wieku 21 lat szuka rozładowania swojego napięcia seksualnego i bardzo często po jego zaspokojeniu po prostu rzuca dziewczynę (która jest dla niego głupią gęsią, już zdobytą i przez to nieatrakcyjną) i szuka następnej. Powiedź mu, że jeżeli cię kocha, to musi poczekać jeszcze trochę. Oddaj mu się, jeżeli będziesz wiedziała o nim wszystko i będziesz pewna na 120% że to ten na całe życie.Jeżeli cię szantażuje, to rzuć go jak najprędzej.

to kup mu pierscionek i powiedz ze mu sie oswiadczasz. a seks po slubie :P chlopak chce cie przeleciec i tyle. faceci ktorzy zadaja dowodu milosci sa u mnie skresleni na starcie. posluchaj nas i nie daj sie zaciagnac do lozka bo z pewnoscia tego pozalujesz. trzymaj sie

Gość bede lesbijka
Nie dawaj!!!!:DNiech czeka!:DKurwa dowodu milosci!:D:Dhahaha no to juz wiesz co oznacza dla faceta milosc.Dowodem na to ze go kochasz czy ze ci zalezy bedzie Twoja pochwa!:D