Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowannaa

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość zdesperowannaa

czesc dziewczyny;> pomozcie;> moj ostatni okres wypadal 30 wrzesnia i powinnam miec 27 ;> kochalam sie z chlopakiem 11 pazdziernika i niestety pekla nam prezerwatywa;/ dostaje juz szalu ;( zastanawiam sie czy jestem w ciazy czy nie;> mierzylam nie dawno tem mam 37,4;/ poinno sie rano mierzyc ale ja juz nie moglam wytrzymac jak myslicice jestem w ciazy? dodam jeszcze ze bola mnie jajniki -jak to u mnie wydaje mi sie ze troche za wczesnie niz do tej pory jak mialam dosac okres. chorowalam na angine ropna w tym miesiacu to tez moglo opoznic okres

Gość laylaaaa27 27 27
Nie chce cie martwic, ale kochalas sie w same dni plodne... Okres ci spoznia juz tez prawie m-c.... Hmmm mi by to dalo do myslenia... Zrob test jutro, wynik bedzie wiarygodny, gdyz minelo juz duzo czasu i stezenie hormonu ciazowego w moczu jest bardzo duze. Mnie na poczatku ciazy tez bolaly jajniki.

Gość zdesperowanaa
przepraszam sprostuje okres mam miec 27 pazdziernika;> a 30 wrzesnia byl ostatni.

Gość laylaaaa27 27 27
wybacz, zle przeczytalam, myslalam, ze mialas okres 30 sierpnia i dlatego napisalam ze spoznia ci sie okres. Poczekaj jeszcze troche i zrob test w dniu terminu spodziewanej miesiaczki. Mozliwe ze jajaniki cie juz bola, bo dostaniesz szybciej okres.

Gość zdesperowanaa
dziekuje;> moze rowniez sie opozniac z powodu stresu oraz mojej choroby..byc moze dni plodne byly pozniej...sama nie wiem bardzo mnie to martwi

Gość laylaaaa27 27 27
sorry niepotrzebnie cie zestresowalam, dopoki nie spoznia ci sie okres to nie ma potrzeby,a by sie tak zamartwiac, ze stresu moze ci sie przesunac @, a moze wcale nie jestes w ciazy... Nic tylko czekac!

Gość zdesperowanaa
oby ta bylo. dziekuje:)

Gość laylaaaa27 27 27
Z tymi dniami plodnymi to roznie bywa, moja siostra zaszla w ciaze kilka dni przed okresem, gdzie juz powinna miec nieplodne, wiec nie ma sie co nimi sugerowac, chyba ze kobieta ma bardzo regularne miesiaczki i zna dobrze prace swojego organizmu. Choroba moze spowodowac opoznienie miesiaczki, to fakt. Nie martw sie na zapas, bo to nic nie da, masz jeszcze kilka dni do terminu. Mnie jajniki w ciazy bolaly, ale raczej nie na pare dni przed spodziewanym okresem, lecz po niewystapieniu krwawienia i trwalo to moze z tydzien. glowa do gory, pozdrawiam!

Gość myślimy autorko
że na 100% jesteś w ciąży, wiesz kafe prawde Ci powie, tu siedzą same doktory :O i robią usg przez monitor :O a teraz mam pytanie do ciebie... jak myslisz, kupie jutro kozaki ? czy znowu wszystkie mi będą odstawały w łydce? :O

Gość zdesperowanaa
zdaje sobie sprawe ;> ale zawsze iles tych opinni sie przydaje...hmm kozaki....ja do tej pory nie kupilam bo odstaja wiec ty tez nie kupisz:P

Gość zdesperowanaa
zdaje sobie sprawe ;> ale zawsze iles tych opinni sie przydaje...hmm kozaki....ja do tej pory nie kupilam bo odstaja wiec ty tez nie kupisz:P

Gość mala22lb
Na razie się nie martw.Fakt, że kochałaś się w dni płodne, ale nie tak łatwo zajść w ciążę jak się wydaje :) Jak nie dostaniesz okresu w spodziewanym dniu zrób test.Pozdrowienia:)

Gość myślimy autorko
ale co ci po opiniach? na biologię nie chodziłaś? Zawsze masz 2 wyjścia i które będzie się ciebie tyczyło dowiesz się w odpowiednim czasie? Nikt ci nie powie na 100% :O

Gość taka sobie jedna ania
do - myslimy autorko jesli juz to "dotyczylo ciebie", ja na przyklad nie znam takiego slowa jak "tyczylo"... zestresowana, a pekla wam prezerwatywa juz po wytrysku partnera czy zorientowaliscie sie przed?

Gość taka sobie jedna ania
sorki, mialo byc zdesperowana, a nie zestresowana :) pozna pora juz hehhe

Gość a moze jak mu
naciagalas na fiuta:p

Gość myślimy autorko
taka sobie jedna ania to się dokształć, poznasz wtedy nowe słowo i na przyszłość jak nie wiesz to nie poprawiaj bo ośmiesz się! :P http://www.sjp.pl/co/tyczy%E6

Gość myślimy autorko
oczywiscie miało być- ośmieszasz się :P

Gość zdesperowanaa
a moze jak mu- spadaj bura piczo:D to ze ty nienaciagasz i nie ma kto cie zaspokoic nie znaczy ze musisz zgrywac wredna suc*^^ dostalalam okres ha! i prezerwatywa zawodzi nawet tym najbardziej przezornym -dobrze ze byly glubulki ;) pozdro dziewczny!;) te pomocne zwlaszcza:* bo reszta toi szkoda gadac "doktorki " a pf;D

Gość asiula18l
wspólzylam 2i3 pazdziernika zrobilismy to bez zabezpieczenia 4razy do konca 9dni nie mam okresu boli mnie brzuch od 2dni z przerwami i piersi ciagle od jakis 4dni prosze o rade

Gość fanka anka
dziewczyny male pytanko. mam krotkie cykle na ogol 23-24 dni, dzis mija 27 dzien a okresu nie ma. Gdybym zrobila test ciazowy to wyjdzie ze jestem w ciazy?? Chodzi mi o to ze czasem z jakiegos tam powodu przesunie sie kobiecie cykl i bedzie trwal np 33 dni. To kiedy najlepiej zrobić test??

Gość yhymka
asiula. okres dostaniesz nie martw sie;D a do pani nr 2 ;> sa takie testy ktore maozna zrobic juz tydzien po stosunku. Wiec w aptece szukaj takich.

Gość asiula18l
do yhymka mam ochote na ogorki kiszone i mialam zgage dzis czasem mam mdlosci

Gość yhymka
wkrecasz sobie ...na mdloscito zaw czesnie,ale jak nie jestes pewna to zrob sobie test on wszystko wyjasni

Gość asiula18
myslisz ze dostane byl wytrysk 4 razy w pochwie w ciagu 2dni

Gość yhymka
twoje informacje sa niesprecyzowane nie wiem czy to dni plodne czy nie. jesli plodne to duze prawdopodobienstwo. w sumie tu nikt ci nie da 100 procentowej odpowiedzi kup test