Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złlaaawrrr

Powiedziałam mu co myśle..

Polecane posty

Gość złlaaawrrr

Powiedzialam mu co mi siedzi na sercu ze cos jest nie tak z nami ze mnie olewa ze czuje ze wszystko jest mu obojetne a ten nappisał mi "idę sie myć"... Co ja mam zrobic z takim facetem.

Gość kopnij go w 4 litery
pozdrawiam

Gość Paulina041
To napisz mu wobec tego "żegnam". Bo wiesz, nie warto tracic zycia dla kogos kto Cie nawet nie chce wysłuchać i nie chce z Tobą poważnie porozmawiać. Dlaczego masz sie przez niego czuć źle? Nie dość że Ci smutno, to jeszcze Cie rożzłościł. A za jakiś czas co? Znowu bedziesz starała sie wrócić do rozmowy, to bedziesz z kolei sie czuła źle, bo bedziesz miała wrażenie że sie przed nim płaszczysz, a on Cie znowu oleje. Źle sie zachowuje strasznie, skoro nie potrafi z Toba poważnie pogadać, to naprawde pożegnaj sie z nim.

heh, dobre :D czytalam kiedys takie zdanie: -dlaczego mezczyzninie szanuja kobiet? -bo moga. :) do przemyslenia.

Gość sadadda
nienormalna jest autorka. albo głupia, albo młoda. w każdym razie z tak pustą osobą się nie spotkałem. Jesteś próżna autorko i brakuje ci 5 klepki.

Gość pa jacykuf
rzuć go a jutro załóż topik "jestem znowu sama, niech mnie ktoś pocieszy" :P:P:P PS. pokolenie SMSów to niedoróbki ;) może pogadaj z nim przez to forum albo NK ;)