Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quqs

22 lata i caly czas sama

Polecane posty

Gość quqs
Tym razem to znowu ja/ - nikt mi nie powiedzial nigdy ze cos jest nie tak... to jest tylko moja opinia...ale juz sama nie wiem skad ona sie bierze ...bo tak jak pisalam.. moja niska samoocena jest w duzej mierze spowodowana tym ze jeszcze mnie nikt takiej nie zaakceptowal... a co do dysproporcji w wygladzie to wiem ze jest duzo par takich...ale wezmy chociazby taki przyklad... jestem na imprezie... i sa tez inne dziewczyny...wiec facet pojdzie do ladniejszej...czyli z tym wygladem to tez nie jest takie obojetne

Gość ja cię również pocieszę
tepy22--->>> młodszych jak najbardziej:) ja czuję że jestem niedojrzała emocjonalnie, większość moich znajomych to o kilka lat młodsze ode mnie osoby, takie duże dziecko chyba jestem, nie dogaduję się ze starszymi poważnymi osobami, chociaż z drugiej strony jestem ułożona i odpowiedzialna ale jak widać jedno nie wyklucza drugiego

Gość tepy_22
@ja cię również pocieszę no czy ja wiem czy niedojrzala. osobiscie znam wiele lasek starszych od siebie i powiem ci ze w tym wieku to juz raczej wiekszych roznic nie obserwuje. moze jestem prosty. mam tez wielu kolegow w moim wieku ktorzy spotykaja sie z dziewczynami w twoim. i nikt nie widzi problemu. w sumie ja tez nie. oczywiscie [pomijam przypadki tepych plastikowych panienek.

Gość quqs
ok..dziekuje za slowa otuchy... moze wrocimy jeszcze do mojego tematu...albo mozecie wpisac tu swoje opinie, ktore przeczytam jutro... a ja tymczasem ide spac bo oczka mi sie za bardzo kleja:). dobranoc wszystkim

do autorki: nie szukaj faceta w klubie. to do niczego dobrego, poza seksem, nie prowaadzi. procent facetó szukających w klubie miłości jest odwrotnnie proporcjonalny do tego czego szukaja kobiety. więc kluby olej. dużo znajomych, domówki, imprezy..itp...to jest to czego potrzebujesz. i nie szukaj faceta od zaraz, natychmiast. bądz cierpiwa a zobaczysz że ten jedyny pojawi się, w najmniej oczekiwanym momencie. głowa do góry;) bedzie dobrze...

Gość 22-letni prawiczek
a jeśli znajomi mają swoje połowki i nie chcą nigdzie wychodzic ?

Gość albo źle
mehehheheehhhhheeeee...

ja do 23lat tak jak ty nie mialam faceta, a potem poznalam kogs tak raptem, na ciebie tez przyjdzie czaas :) 🖐️

Gość tzynicznie bezczelna marisha
ten topik zamykamy

Gość 22-letni prawiczek
quicksand, ale jesteś kobietą, Wy zaczekacie aż któryś podejdzie i przychodzą

Gość wiec tez podejc baranie
jak nie raz, to 100 razy, do skutku, az znajdziesz.

Gość 22-letni prawiczek
już to przerabiałem dostałem kosza, następnie ona powiedziała o tym wszystkim moim znajomym i mieli ze mnie niezły polew nie wiem czy 2 raz wytrzymam takie poniżenie

Gość masz wytrzymac jeszcze 98
do skutku niedorajdo. myslisz ze inni mieli inaczej.

Gość majdalena
oj chyba nie warto sie tak poniżać, można sobie życie ułożyć inaczej

Gość 22-letni prawiczek
tak, inni mieli inaczej widziałem na wlasne oczy, udawało sie im za 1 razem

Gość ttttaaaaaaa
pewnie caly swiat ma dobrze. tylko ty masz caly czas pod gorke.

jak ci podam maila to wyslesz mi fote? powiem ci czy jakie masz szanse, damskim okiem,:p albo co zmienic ewentualnie

Gość majdalena
dobra to żeśmy podyskutowali, powymieniali poglądy a teraz do łóżeczka bo jutro z rana trzeba obejrzeć Teletubisie

Gość 22-letni prawiczek
moze byc , podaj mejla

Princessita (princessa1984@interia.eu) zacznij od zaakceptowania siebie i wzmocnienia swojej pewnosci wtedy inni tez inaczej na ciebie zaczna patrzec ......... a masz jakies metody na zrobienie tego? bo mowic to sobie mozna

Gość ja mam 30 lat
i nigdy nie miałem dziewczyny

Quicksand trzeba poszukac w sobie tego co ma sie dobre i zaczac to podkreslac kazdy ma cos w sobie takiego moze delikatnie zmienic styl zeby czuc sie bardziej pewnie kobieco i wiedziec ze jest sie pociagajaca

ale zamulacie... trzeba życie brac za rogi:) trzeba coś zrobic! ja też nie miałam faceta, uważałam się za brzydulę, ale w końcu uwierzyłam w siebie, znalazłam faceta i już nie jestem sama. najgorzej jak zaczynacie narzekac, wtedy to nic, tylo polozyc się do grobu i czekac na śmierc :/

Gość ja mam 30 lat
ja właśnie czekam na śmierć.

Gość ja mam 39 lat i nigdy
nie miałam dziewczyny,...ale to znaczy chyba, że normalna jestem